Δε συνεχίζουν Τάχος-Γούτσιος

Δε συνεχίζουν στον Πιερικό οι Σωτήρης Τάχος και Ραφήλ Γούτσιος, σύμφωνα με ανακοίνωση που έβγαλαν οι άνθρωποι του συλλόγου της Πιερίας:
"Δυο ποδοσφαιριστές που δεν είχαν την ευκαιρία να βοηθήσουν κατά την περσινή τους παρουσία την ομάδα του Πιερικού στην προσπάθεια της,

είναι πλέον ελεύθεροι και αναζητούν το νέο τους ποδοσφαιρικό προορισμό.

Ο λόγος για τους Σωτήρη Τάχο και Ραφαήλ Γούτσιο που έμειναν ελεύθεροι και θα συνεχίσουν σε ομάδα της αρεσκείας τους.

Σήμερα Τετάρτη 27 Ιουλίου είναι η τελευταία ημέρα δοκιμαστικών για τον Μιχάλη Ζιώγα και τους συνεργάτες του. Σύντομα ο Λαρισινός τεχνικός θα αποκαλύψει άν μέσα απο τη διαδικασία των τριών αυτών ημερών, βγήκε κάτι χρήσιμο για την ομάδα."

3 σχόλια:

  1. κριμα γιατι αυτα τα δυο παιδια θα μπουρουσαν να βοηθησουν φετος, να παρουν συμμετοχες ωστε να αποδειξουν εαν μπορουν να σταθουν.Οι δηλωσεις κουθουριδη για παιχτες απο την πιερια γιναν για να γινουν, ηδη ο νεος κοουτς εφερε παιχτες απο τον τυρναβο, θα τους κουβαλαει κιολας καθε μερα για προπονησεις. Απο την πιερια δεν υπαρχουν παιχτες γιατι και αυτοι θελουν ενα μισθο τουλαχιστον 150ΕΥΡΩ , εαν δεν μπορειται κυριοι να δωσετε ουτε αυτα να μας το πειται δεν ειναι ντροπη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δυο παίκτες από Τύρναβο θα καλύπτουν τα έξοδα της μετακίνησης του Ζιώγα. Ο ένας θα βάζει τις βενζίνες, ο άλλος τα διόδια+τάπερ με φαγητό. Εναλλάξ μια βδομάδα ο ένας, μια βδομάδα ο άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δικοί μας τόσα χρόνια που δεν είχαν τα τις βενζίνης κάνανε τραπέζια και κερνουσαν ούζα στα καφενεια!γι αυτό και κατάντησαν τα παιδιά τους παλαίμαχοι στα 21 αλλάζοντας 10 ομαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!