ΈΚΤΑΚΤΟ: 3η ημέρα χωρίς οργανωμένη προπόνηση ο Πιερικός!

ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/5 ΏΡΑ 15:30, 
Α'ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ:
Υπό άλλες συνθήκες, όπως κάθε Παρασκευή, η ομάδα του Πιερικού θα έπρεπε να προετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα της μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Α΄ΔΑΚ με πλήρες το επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές. Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει, για 3η συνεχόμενη ημέρα.
Ο αγωνιστικός χώρος του Α'ΔΑΚ παραμένει κλειστός για 3η συνεχόμενη ημέρα
Αρκετοί ποδοσφαιριστές αγνοούνται, τεχνικό τιμ αγνοείται, διοίκηση αγνοείται. 
Υπάρχουν μερικοί Κατερινιώτες ποδοσφαιριστές που παρευρίσκονται στο γήπεδο και παίρνουν μέρος στις προπονήσεις της ομάδας Κ17 του Πιερικού χωρίς να γνωρίζουν και οι ίδιοι τι ακριβώς συμβαίνει. Το ίδιο θα συμβεί και σήμερα υπό το βλέμμα του Φωτιάδη.
Ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας και οι συνεργάτες του δεν βρέθηκαν καθόλου στο γήπεδο από αρχές της εβδομάδας.

Χθες, έληξε και επίσημα η προθεσμία που δόθηκε από το ΔΣ στον ''εκπρόθεσμο'' πλέον πρόεδρο Παναγιώτη Διακουμάκο, που είχε υποσχεθεί ότι θα πληρώσει τα χρέη της ομάδας που δεν ανέρχονται παραπάνω από τα 20.000 ευρώ. Αυτά δεν πληρώθηκαν ποτέ. 


Ποδοσφαιριστές, τιμ και τρίτοι απαιτούν εξοφλήσεις. σύμφωνα με πληροφορίες του PNEWS όμως βρέθηκε ένα άνοιγμα ώστε τελικά να ταξιδέψει η ομάδα χωρίς όμως τεχνικό τιμ και αρκετούς της ποδοσφαιριστές (περίπου 14-15).
Αν αυτό δεν συμβεί εν τέλη (για οποιονδήποτε λόγο), η ομάδα κινδυνεύει βάση κανονισμού με 2.500 ευρώ πρόστιμο, αφαίρεση 2 βαθμών από την φετινή βαθμολογία και άλλους 2 από της επόμενης σεζόν.

Τι γίνεται από Δευτέρα;
Μεγάλο ερωτηματικό πλέον είναι το τι επρόκειτο να συμβεί αμέσως μετά το σφύριγμα του τελευταίου αγώνα για φέτος. Φήμες μιλάνε για άμεση σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης.
Πάντως αν το ΔΣ τηρήσει όσα έχει πει δημόσια, θα πρέπει να διαλυθεί ολόκληρο το συμβούλιο και να δοθεί ημερομηνία συνέλευσης όπως ορίζει το καταστατικό.
Εκεί θα κληθεί να απολογηθεί η νύν διοίκηση στα μέλη της, και στη συνέχεια να συζητηθεί το μέλλον της ομάδας, εκεί ενδεχομένως θα μπορέσουν να παρουσιαστούν τυχόν προτάσεις από ενδιαφερόμενους ή και μέλη. Μέχρι στιγμής αυτή η θεωρία είναι η πιο λογική και θεμιτή.



7 σχόλια:

  1. Δηλαδη ρε παιδια ολη την ευθυνη την εχει ο πατκιουτ????????? εδω βγαινουν και λενε οτι οι ποδοσφαιριστες δεν πληρωθηκαν ολη την χρονια, στο κυλικειο του γηπεδου χρωστανε ενα μεγαλο ποσο, αλλα ειπαν στον πατ κιουτ και αλλα βγαινουν.Ας βγει ο σαραηλιδης να εξηγησει που χρωσταει η τελικα ποιον πληρωσε και οχι μονο ο σαραηλιδης αλλα και ο γραφικος κουθουριδης η αλλα μελοι της διοικησης. Δεν μπορει κυριε μπασμπανα να ανακαλυψες τωρα οτι οι παικτες ειναι απληρωτοι ......πατ κιουτ κανε γενικη συνελευση και μην αναλαβανεις ευθυνες που δεν σε αναλογουν.Μεγαλο μεριδιο ευθυνης της κατρακιλας του Πιερικου εχουν οι παλαιμαχοι που συμμετεχουν στο ΔΣ, ενα χρονο αφωνια επιτελους ας πραξουν κατι. φιλικα ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ήταν μόνο το κυλικείο και οι παίκτες καλά θα ήταν...
      Κατά ομολογία Σαραηλίδη σε συνέντευξη στον Κ. Καλπακιδη, οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ΣΦΚ είναι δεσμευμένοι από την εφορία λόγω χρεών προς ΙΚΑ και ΔΟΥ.
      Όποιος βάλει λεφτά εκεί ως δωρεά, αυτομάτως κατασχονται...

      Κάποιοι έχουν το ακριβώς αντίθετο του "αγγιγματος του Μίδα", ο,τι πιάνουν στο χέρι τους αυτό γίνεται σκ*τ*...
      Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το κάνουν αυτό...

      Πάντως, μετά από όλα όσα συνέβησαν φέτος, και κρίνοντας από τα πεπραγμένα αυτών των "κυρίων", θα πρέπει να επιβληθεί Damnatio Memoriae σε όλα βιβλία που τηρεί ο ΣΦΚ, σαν να μην πέρασαν από την ομάδα ποτέ!!!

      Μακράν η χειρότερη "διοίκηση"!!!

      Διαγραφή
    2. Ρε πατρη δηλαδη αυτοι που εδωσαν την ομαδα στον σαραηλιδη δεν φταινε; Δεν ξερανε τι είναι αυτοι οι άνθρωποι; Ηξεραν και πολυ καλα μαλιστα. Ειναι ανθρωποι που εγω τουλαχιστον δεν θα τους εβαζα στο σπιτι μου. Και όμως τους δωσανε την ομαδα.
      Δεν κοιταξαν το παρελθον αυτων των ανθρωπων; Τα χαΐρια του κουθουριδη στο δσ του δημου παραλιας (παλια) τα ξεχασανε; Ας ρωταγαν και κανεναν παραλιωτη να μάθαιναν.
      Εδω σε μια δουλεια πας και σου ζητανε βιογραφικό. Που δουλεψες παλια, τι προϋπηρεσία εχεις κλπ. Σε περνάν απο κοσκινο.
      Τεραστιες οι ευθυνες όλων!

      Μυρωτής Ακης

      Διαγραφή
    3. Άκη άκου, η χαρτοπαικτικη ομήγυρη εκμεταλλεύτηκε το ότι δεν υπήρχε άλλος ενδιαφερομενος να πάρει την ομάδα και εκεί ακριβώς πάτησαν!!
      Είμαι σίγουρος πως αν υπήρχε κι άλλο υποψήφιο σχήμα, δεν θα έδιναν την ομάδα σ'αυτους...

      Εμένα με προβληματιζει άλλο...
      Βρίσκεται παράγοντας της Β.Πιερίας πίσω από όλο αυτό ??? Διότι αυτά που συνέβησαν όλη τη χρονιά, δεν μπορούν να εξηγηθούν αλλιώς...

      Διαγραφή
  2. Αν και δε γραφω πλεον συχνά σας λεω από τώρα πως.
    1. Ο κ.Διακουμακος προεδρος του ΣΦΚ εδω και 10μερες δεν θα πληρωσει τπτ εκτος απο τα εξοδα που θα γινουν οσο προεδρευει αυτος.
    2. Ο ΣΦΚ θα κατεβει σε Γ.Σ. μετά απο το Δ.Σ. που θα γινει απο βδομαδα αφου τελειωσουν οι αγωνιστικες υποχρεώσεις.
    3. Για να σφραγιστουν λογαριασμοι με ΑΦΜ ΣΦΚ σημαινει οτι ο ερασιτεχνης εχει χρεη.Ας μαθουμε πόσα είναι αυτα επίσημα.
    4. Νιώπα αν θες τον Πιερικο συγχωνευμένο στη Β κατηγόρια πες μας πόσα χρωστά η ΠΑΕ σου μην πάρουμε κ άλλα χρέη γαμησιάτικα.
    5. Επιβάλετε αλλαγή τρόπου λειτουργείας του σωματείου κ τροποποίηση καταστατικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλ. Άλλος γα@#@ει και άλλος πληρώνει.Εκαναν τη λεζάντα τους όλη τη χρονιά και όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής την -εκαναν-. Αυτό μου θυμίζει τους χούλιγκαν που μπαίνουν σε μαγαζιά αγοράζουν και φεύγουν αφήνοντας φέσια. Ευθυνη έχουν και οι παλαίμαχοι που ήταν στη διοίκηση τα έβλεπαν και σιωπούσαν. Εβγαλαν μία ανακοίνωση χωρίς να κατανοήσουν ποιοι είναι οι φταιχτες του σημερινού καταντηματος. Μετά από εννιά μηνες θυμήθηκε και ο Γιωτσας πως δεν δικαιούται να είναι στη διοικηση, αφού βέβαια λεηλάτησε μεγάλο μέρος από τις Ακαδημίες του Πιερικου. Δυστυχώς δικαιώθηκαν όταν σημειώναμε την ανεπάρκεια της Διοίκησης. Αλλά ας σταματήσει και η καραμέλα πως εμείς δώσαμε στον Σαραηλιδη τη διοίκηση.Οποιος ήταν στη ΓΣ άκουσε τον Κουθουριδη να μιλαει για μια διοίκηση χαμηλού μπάτζετ η οποία ο
    όμως δεν θα αφήσει χρέη και να πορευτεί η ομάδα με αξιοπρέπεια. Τώρα για ποια αξιοπρέπεια μιλάμε όταν και τους καφέδες που έπιναν στο κυλικείο τους έχουν απλήρωτους. Σε όποιον έχει σχέση με την ομάδα του χρωστάνε. Ένα καλό μπορούν να κάνουν τώρα. Να πληρώσουν τα χρέη τους και να πάνε σε ΓΣ.
    Σημ. Αλήθεια το (παιδί) από τη Θέσ/νίκη τι γνώμη έχει για όλα αυτα;
    Πιπερίδης Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!