Ετοιμάζουν πρόταση στη Συνέλευση Νιώπας-Συμεωνίδης-Αθανασιάδης! Τι άλλο υπάρχει;

Τα χαρτιά τους είναι έτοιμοι να ανοίξουν σύμφωνα με πληροφορίες του PNEWS οι τρεις ισχυροί παράγοντες του νομού μας για τον Πιερικό, με απώτερο σκοπό να ξεφύγει η ομάδα από τα ερασιτεχνικά αλώνια προς τις επαγγελματικές κατηγορίες χωρίς να χρειαστεί να βρει μπροστά του το ''τοίχος των χρεών'' που ενδεχομένως θα μπορούσε να βάλει στοπ στην ''μετακόμιση'' του Πιερικού στην επόμενη κατηγορία.
Και οι τρεις τους θα παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση του ΣΦΚ που θα πραγματοποιηθεί σε περίπου δύο εβδομάδες στην Εκάβη ώστε να ενημερώσουν τα μέλη το όραμα τους, να συζητήσουν μαζί τους για τυχόν απορίες, και στη συνέχεια να αφεθούν στη κρίση του σώματος.

Όσον αφορά το αστραπιαίο ενδιαφέρον του δημοτικού συμβούλου με την Νεα εποχή, Περικλη Αμοιρίδη δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία συνέχεια, ούτε κάποια επίσημη τοποθέτηση ή πρόταση, οπότε το συγκεκριμένο θέμα μπαίνει στην κατάψυξη.

Πληροφορίες θέλουν τον τέως πρόεδρο του Πιερικού, Παναγιώτη Διακουμάκο να κατεβάζει δικιά του νέα πρόταση στη Γενική Συνέλευση με υποψήφιο σχήμα, εφόσον αυτό συμβεί θα ακουστεί φυσικά και αυτή η άποψη και το σχέδιο προς τα μέλη οπού και πάλι θα κληθούν να αποφασίσουν.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποιο άλλο επίσημο ή ανεπίσημο ενδιαφέρον λίγες εβδομάδες πριν μπούμε στην Εκάβη, ενώ όσο πλησιάζουμε σε αυτή, τόσο περισσότερο οι φήμες και οι ''καφενειακές'' συζητήσεις γύρω από το μείζον θέμα που αφορά ''το μέλλον του Πιερικού'' θα αυξάνονται, οπότε καλά θα ήταν τα μέλη του συλλόγου που θα παρευρεθούν στη ΓΣ να κλείσουν τα αυτιά τους, να απομακρύνονται από στρατόπεδα και καφενεία και όταν φτάσει εκείνη η μέρα να παρθεί η καλύτερη δυνατή και υγιής απόφαση για το καλό και τη συνέχεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

8 σχόλια:

  1. Ελπίζω τα "μέλη" που θα εκλέξουν ΔΣ στην Εκάβη να μην τσιμπήσουν το "τυράκι" του Νιώπα για Β' Εθνική δια συγχωνεύσεων...
    Την πάτησαν με τον νταλικέρη μια φορά...
    Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό θα ήταν οι προτάσεις αυτών που ενδιαφέρονται, να κοινοποιηθούν πριν τη ΓΣ. Έτσι το σώμα των μελών να έχει μια ξεκάθαρη άποψη από πριν. Αλλά κατά τα φαινόμενα μέχρι στιγμής είναι πως το σχήμα Αθανασιάδη- Συμεωνίδη έχεο το προβάδισμα. Για τον Νιώπα θα πρέπει να γίνουν αρκετές διαβουλεύσεις και εκατέρωθεν εξηγήσεις για την τυχόν εμπλοκή του. Γιατί ο κόσμος του Πιερικού είναι αρκετά επιφυλακτικός με αυτό το όνομα.
    Ανδρεάδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος είναι επιφυλακτικός; Ο κόσμος του πιερικού δεν εχει οραμα για τον πιερικο. Ολοι πανε με αυτον που εχει λεφτα.
      Αυτο εχω διαπιστώσει εγω τουλάχιστον.

      Μυρωτής Ακης

      Διαγραφή
    2. Κοιταξε Άκη, εμείς που ζήσαμε τα γεγονότα της τελευταίας χρονιάς στη Β΄εθνική και τα βρώμικα παιχνίδια που έπαιξε εις βάρος της ομάδας μας ο μεγαλομέτοχος του Αιγινίου (΄υπόθεση Ίτσιου), μας πλήγωσαν πολύ. Δυστυχώς για αυτόν, η πλειοψηφία των μελών του Πιερικού είμαστε εμείς που ζήσαμε εκείνες τις τραγικές για το σύλλογο ημέρες. Φυσικά εάν διασφαλιστεί ο σύλλογος από όλα εκείνα τα προαπαιτούμενα που έχουν να τον κάνουν δυνατό και πρωταγωνιστή χωρίς να υπάρχει μελλοντικός κίνδυνος, για τα συμφέροντα της ομάδας, εδώ είμαστε να ακούσουμε τις προτάσεις.
      Ανδρεάδης Α.
      Ανδρεάδης Α.

      Διαγραφή
    3. Ανδρεαδη ολοι θα πουν τα ιδια και τα ιδια δηλ. οτι θα φερουν παικτες της β' εμπειρους και τον ταδε προπονητη.
      Σαν να ακουω την ιδια κασετα. Τι να το κανω;
      Για τον νιωπα εχω επιφυλαξεις.

      Μυρωτής Ακης.

      Διαγραφή
  3. Εάν αληθεύουν τα περί Νιώπα-Συμεωνίδη-Αθανασιάδη, καλά θα κάνουν οι Συμεωνίδης-Αθανασιάδης να το δηλώσουν από τώρα και όχι την ημέρα της συνέλευσης.
    Για όσους αναρωτιούνται γιατί αυτό;
    Θεωρώ ότι είναι πολύ απλό, για να γίνει γνωστό σε αυτούς που έχουν να λαμβάνουν από την ΠΑΕ Αιγινιακός ώστε να εμφανιστούν και να μην έχουμε και πάλι το γνωστό άλλα μας έδειξε για χρέη και άλλα προέκυψαν.
    Μέχρι και ο Διακουμάκος που έβγαλε όλο το χειμώνα με τον Σαραηλίδη στο τέλος μας είπε δεν πληρώνω γιατί δεν γνώριζα που χρωστάμε.
    Εάν καταφέρουμε και μάθουμε το πραγματικό χρέος προς τρίτους, μετά είναι εύκολο να μάθουμε για εφορία και ΙΚΑ που είναι και ο μεγάλος βραχνάς των ΠΑΕ.
    Όπως και νάχει θα είναι λάθος να αποφασισθεί κάτι τόσο σοβαρό για το σύλλογο μέσα σε μια συνέλευση 1 ώρας.
    Γιώργος Γ.Σαββίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πιερικός πρέπει να συνεχίσει με Συμεωνίδη και Αθανασιάδη! Καμία εμπλοκή Νιώπα!

    Ας κάνει μια λογιστική απογραφή στον ΣΦΚ ο Συμεωνίδης ώστε να βγουν όλα τα χρέη στην επιφάνεια και ας πράξει ανάλογα!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από αυτά που είπε ο δικηγόρος Ελευθεριάδης στον Πεϊδη, συμπεραίνω, πως αν δεν ονοματιστούν τα χρέη η ομάδα είναι δύσκολο να βγεί κατηγορία, κάτι που συμπαρασύρει και τον ερασιτέχνη, για αυτό εξάλου και δεν δόθηκε η χορηγία του ΟΤΕ. Άρα αν έχουμε όνειρα ανόδου πρέπει να την ψάξουμε διαφορετικά.
    Σίμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!