«Ζεστός» για εμπλοκή στον Πιερικό και ο Κωνσταντόπουλος

ΑΠΟ 

Αν ο Πιερικός έχει… καθαρό ΑΦΜ και βλέψεις ανόδου για τη νέα χρονιά, στη νέα δυνατή διοικητική «ομάδα», όπου μεταξύ άλλων θα μετέχουν οι Γιάννης Συμεωνίδης και Γιώτης Αθανασιάδης, φημολογείται ότι θα στηρίξει ενεργά τους «μελανόλευκους» και ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος (ανάμεσα σε άλλους τοπικούς παράγοντες).
Πρόκειται για επιφανή επιχειρηματία της Κατερίνης (εργοστάσιο με ελιές), άλλοτε βουλευτή Πιερίας, υφυπουργό υγείας και καθηγητή Πανεπιστημίου.

Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

3 σχόλια:

  1. Αχ αυτά τα ψηφαλάκια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην τον αδικείς Πατρή τον άνθρωπο. Από τότε που θυμάμαι βοηθάει οικονομικά και όχι μόνο την εκάστοτε διοικηση πέρα από πρόσωπα που την διοικούν χωρίς να θέλει να δημοσιοιποιείται το όνομά του. Κάποιους άλλους ίσως υπονοείς που είναι κοντά στην ομάδα μόνο στα επάνω τους. Οι δε σημερινοί δεν πήραν καν ούτε διαρκείας. Αν όμως υπάρξει κάποια επιτυχία θα τους βλέπουμε να γίνονται Πιερικάρες.
    Σίμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως να κάνω λάθος…
      Πάντως συμφωνώ στο τελευταίο που έγραψες για τους… "πιερικαρες"!!!

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!