Συνεχίζει λέει...εν τέλει..ο Διακουμάκος!

Μετά την χθεσινή απόφαση των μελών του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ να οδηγηθούν σε παραιτήσεις και να πάνε την ομάδα σε γενική συνέλευση, σήμερα ήρθε ακόμη μια ''αλλαγή πλεύσης'' από τους ίδιους τους με πληροφορίες να θέλουν ότι δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον πρόεδρο Παναγιώτη Διακουμάκο (που μέχρι πριν μια εβδομάδα πίεζαν και απειλούσαν με αποχωρήσεις).

Έτσι σύμφωνα και με τον ίδιο τον πρόεδρο του σημερινού Πιερικού, η συγκεκριμένη διοίκηση αποφάσισε να ολοκληρώσει την θητεία της (λήγει σύμφωνα με το καταστατικό τον Δεκέμβριο του 2017), με στόχο μάλιστα τον πρωταγωνιστή Πιερικό της επόμενης σεζόν στη Γ'Εθνική κατηγορία, και την άμεση έναρξη διαδικασίας της εκκαθάρισης με πρωτεργάτη και οδηγητή στον τεχνικό προγραμματισμό … τον Σταύρο Διαμαντόπουλο!
Πλέον μετά και από αυτή την αλλαγή των δεδομένων (εφόσον δεν αλλάξει κάτι ξανά), η επόμενη κίνηση του Διακουμάκου είναι η άμεση σχεδίαση του Πιερικού της νέας χρονιάς. Ενώ οι όποιες συζητήσεις για συνέλευση παγώνουν.. περιμένουμε πλέον την αντίδραση των τριών ενδιαφερόμενων για αυτή την εξέλιξη.

7 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΙΩΤΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ.ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ Πολλά κοκόρια λαλούν, να φαν’ κι οι κότες,
    γλεντάυν τιν Ιστορια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ Ξυπνατε επυτελους

    Μάνος πιερικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε ίχνος αυτοσεβασμού χάθηκε. Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο. ζούμε το μεγαλείο της παραφροσύνης. Χάθηκε κάθε ίχνος σοβαρότητος. όλο αυτό το πράγμα που σήμερα λέγεται ΔΣ είναι ένα συνοθύλευμα.
    Περπερίδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπου φυσάει ο άνεμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ρε που τους βρήκαμε αυτούς. Φεύγουν, έρχονται, μένουν και πάει λέγοντας. Ο Γιώτσας λέει πως δεν μπορεί να είναι μέλος και ούτε έβαλε ποτέ την υπογραφή τοθ για να είναι, όμως φαίνεται πως παραιτείται από κάπου που δεν είναι. Υπάρχει μέλος που δεν παραιτείται κι όμως δεν ψηφίστηκε στις εκλογές. Η σύνταξη του πρωτόκολο παραίτησης είναι πέρα για πέρα αντικανονική. Τι ψάχνουμε να βρούμε όταν και οι ίδιοι λένε πως δεν έγινε ποτέ ΔΣ. Μαζευόντουσαν κάποιοι από αυτούς στο καφενείο εκεί στα Καταφιώτικά και συζητούσαν και αφού έπιναν καμιά κανάτα τσίπουρα έπαιρναν αποφάσεις. Ακόμα και τους καφέδες στο κυλικείο έχουν απλήρωτους. Να σηκωθούν και να φύγουν, γιατί δεν διοικούν κανένα φυσιολατρικό σύλλογο, αλλά τον μεγαλύτερο σύλλογο της Πιερίας.
    Ανδρεάδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς στην τελευταία ΓΣ δεν συντάχθηκε πρωτόκολλο, δεν επικυρωθηκε από τα μέλη, δεν κράτησαν ούτε τα πρακτικά…
      Εκλογή ΔΣ σε συνέλευση προφορικώς, πρώτη φορά βλέπω...

      Διαγραφή
  6. Πιασαμε πάτο ή εχει ακόμα;

    Μυρωτης Ακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!