Επαφές για σύμπραξη με Αθανασιάδη στον Πιερικό ο Γιάννης Συμεωνίδης

ΑΠΟ  
Μια μεγάλη «ένωση δυνάμεων» δείχνει να βρίσκεται στα… σκαριά για το νέο Πιερικό, που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει υπό τη σκέπη του υποψήφιου βασικού χρηματοδότη-επενδυτή, Γιάννη Συμεωνίδη, με άξιους συμπαίκτες από την κοινωνία της Κατερίνης, όπως ίσως είναι ο περσινός πρόεδρος, Γιώτης Αθανασιάδης!
Οι Συμεωνίδης- Αθανασιάδης αναμένεται να έχουν άμεσα τις καθοριστικές συζητήσεις για σύμπραξη στους «μελανόλευκους» και το κλίμα δείχνει θετικό για να «περπατήσει» το συγκεκριμένο εγχείρημα, μαζί φυσικά και με άλλους επιχειρηματίες και παράγοντες από την Πιερία. Άλλωστε, η «ARENA PRESS» κατέγραψε από μέρες τις κινήσεις και τις πρωτοβουλίες του τέως προέδρου, Γιώτη Αθανασιάδη, για επιστροφή στο προσκήνιο (έχει και εξαιρετικές σχέσεις με τον Δήμο) και μάλλον το… γλυκό «δένει» καλύτερα στην «ομάδα» του Γιάννη Συμεωνίδη (που βεβαίως κινεί τα νήματα με τον πρόεδρο Στέργιο Τόκα στην ανανεωμένη ΕΠΣ Πιερίας).

5 σχόλια:

  1. Μακάρι να πραγματοποιηθεί αυτή η σύμπραξη. Με αυτή την κίνηση έχοντας εύρωστη οικονομικά διοίκηση και μαζί τους τον Δήμο και την ΕΠΣΠ καθίσταται αυτόματα ο στόχος για πρωτάθλημα.Αναμενουμε Pnews να μας μεταφέρεις πρώτος τα ευχάριστα μαντάτα.
    Κυριακίδης Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...δεν νομίζω να εμπλακεί εκ νέου ο Αθανασιάδης με τα διοικητικά του Πιερικού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να μετανοιωσε και να θελει να επιστρεψει ωστε να σιγουρεψει οτι η ομαδα δεν θα ξαναπεσει σε χερια ανθρωπων σκυλακια του νιωπα.
      Οποιος καταλαβε, καταλαβε.

      Μυρωτής Άκης

      Διαγραφή
  3. Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ
    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αθανασιάδης μαζί με τους βασικούς συνεργάτες του θα είναι παρών στη ΓΣ και θα εμπλακεί στη νέα διοίκηση. Το θέμα είναι, με τι προϋποθέσεις θέλει να εμπλακεί ο Συμεωνίδης. Καλοδεχούμενος αρκεί να ξεχάσει τα περί συνένωσης.
    Σίμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!