Δήλωση προέδρου του Σ.Φ.Κ.Πιερικός κ.Διακουμάκου Παναγιώτη.

dia-897x494
''Πριν από ένα χρόνο περίπου δέχτηκα την πρόταση του κ.Σαραηλίδη να συμμετάσχω στο διοικητικό σχήμα το οποίο δημιουργούσε για να κάνουμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε τον σύλλογο να βγεί από το τέλμα στο οποίο είχε περιέλθει.Φυσικά και δέχτηκα με μεγάλη μου χαρά και μπορώ να πω πως όλη την χρονιά βοήθησα με όλες μου τις δυνάμεις να κάνω το καλύτερο δυνατόν για τον σύλλογο.
Λίγες αγωνιστικές και συγκεκριμένα τις τελευταίες τρεις ( 3 ) ο κ.Σαραηλίδης αποφάσισε να παραιτηθεί από την προεδρία του συλλόγου για δικούς του λόγους.Εκείνη την στιγμή αισθάνθηκα ότι ο σύλλογος δεν έπρεπε να μείνει ακέφαλος και ότι ήταν υποχρέωσή μας να τελειώσουμε την χρονιά αξιοπρεπώς, βλέποντας το πως θα πορευθούμε για την επόμενη χρονιά γιατί όπως γνωρίζετε η θητεία της διοίκησης είναι διετής....

Μιλώντας λοιπόν με κάποιους ανθρώπους που εμπιστεύομαι πήρα την απόφαση να ζητήσω από τα μέλη του Δ.Σ. ,με όλες τις νόμιμες διαδικασίες,να μου δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης και ταυτόχρονα την προεδρία του συλλόγου με τη λογική να διοικήσουμε μαζί όχι μόνο για τις τελευταίες 3 αγωνιστικές αλλά και την επόμενη σεζόν με την ομάδα μάλιστα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.Δεσμεύτηκα να πληρώσω τα χρέη της τρέχουσας περιόδου, φυσικά έχοντας και την απόλυτη ευθύνη και βάρος για την εξεύρεση του μπάτζετ της επόμενης περιόδου που όπως είπα ο σύλλογος θα είχε υψηλούς στόχους.
Έτσι και έγινε,τα μέλη ομόφωνα μου έδωσαν την ψήφο τους και ανέλαβα την προεδρία. Από την πρώτη μέρα ξεκίνησα τα καθήκοντά μου με ζήλο και όρεξη πληρώνοντας κάποιες άμεσες υποχρεώσεις της ομάδος αλλά δυστυχώς άρχισα να αισθάνομαι και να δέχομαι πιέσεις από πολλά μέλη της διοίκησης για άμεση αποπληρωμή όλων των οικονομικών υποχρεώσεων πριν το πέρας της διορίας που είχα δώσει δηλαδή εντός 10ημέρου με απειλές παραιτήσεων ώστε να οδηγηθεί ο σύλλογος σε Γ.Σ. Τρομερή εντύπωση μου προκάλεσε πως κανένας από αυτούς καθ’ όλη την χρονιά όχι μόνο δεν αντέδρασε σε τίποτα από όσα γινόντουσαν αλλά και ουδέποτε απαίτησαν από τον κ.Σαραηλίδη να πληρώσει άμεσα τις υποχρεώσεις του.Αντίθετα με εμένα που από την πρώτη στιγμή της εκλογής μου, μου βάλαν το μαχαίρι στο λαιμό.Βέβαια από την άλλη μεριά πως να παραπονεθούν για οτιδήποτε όταν ουδέποτε σε αυτούς τους 10 μήνες η προηγούμενη διοίκηση δεν έκανε ούτε ένα συμβούλιο για να ενημερώσει τα μέλη της για κάποιο θέμα.
Στο σημείο αυτό λοιπόν συνειδητοποίησα πως ακόμη και αν πλήρωνα όπως υποσχέθηκα τα χρέη της ομάδος δεν θα μπορούσα να βασιστώ σε αυτά τα μέλη για να υλοποιήσω το πλάνο μου και να ξεκινήσω τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, διότι ανα πάσα ώρα και στιγμή θα μπορούσαν να παραιτηθούν όπως απειλούσαν άρα δεν θα ήμουν  ισχυροποιημένος στον προεδρικό θώκο.Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πληρώσω μόνο τις τρέχουσες υποχρεώσεις από την στιγμή που εκλέχθηκα όπως και έπραξα τελειώνοντας η χρονιά αξιοπρεπώς για τον σύλλογο κάνοντας το δαπανηρό ταξίδι στην Κέρκυρα με πλήρη αποστολή που πολλοί υποστήριζαν πως η ομάδα δε θα εμφανιζόταν.Η ομάδα και πήγε στην Κέρκυρα και οι υποχρεώσεις για το διάστημα που είμαι πρόεδρος είναι πληρωμένες στο ακέραιο και η χρονιά τέλειωσε αξιοπρεπέστατα.
Τελειώνοντας οι αγωνιστικές υποχρεώσεις την επόμενη μέρα με έκπληξή μου είδα στον ηλεκτρονικό τύπο σε ένα χειρόγραφο έγγραφο την ομαδική παραίτηση όλου του Δ.Σ. και με όλα τα ονόματα εκτός το δικό μου φυσικά.Από την πλευρά μου δεν το λαμβάνω ακόμα υπόψιν καθώς οι νόμιμες διαδικασίες απαιτούν μεμονωμένες παραιτήσεις οι οποίες κατατίθενται στην γραμματεία του συλλόγου για να πάρουν αριθμό πρωτοκόλλου κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ.
Κλείνοντας εγώ από την πλευρά μου δηλώνω και δεσμεύομαι ότι και με την υπάρχουσα διοίκηση απο την οποία ψηφίστηκα και εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες δεσμεύσεις απο την πλευρά των μελών ότι θα είναι δίπλα μου συμπαραστάτες όλη την χρονιά,μπορώ να σηκώσω το βάρος και να υλοποιήσω τους στόχους που είχα θέσει για μια πρωταγωνιστική νέα σεζόν.Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο από την πρώτη στιγμή είχα ανακοινώσει και την συνεργασία με τον κ. Διαμαντόπουλο Σταύρο για τον οποίο δεν χρειάζονται συστάσεις ώστε να χτιστεί σε γερές βάσεις ο νέος Πιερικός.
Απο εκεί και πέρα ακόμη και να μην δεσμευτεί το υπάρχων σχήμα και αναγκαστούμε να πάμε σε Γ.Σ. με θέμα εκλογικής διαδικασίας είμαι έτοιμος να καταθέσω πρόταση με τους ανθρώπους που θα δεσμευτούμε να φέρουμε εις πέρας τους υψηλούς στόχους που θέσαμε και να διοικήσουμε τον σύλλογο.Αν πάμε σε Γ.Σ. εκλογική εύχομαι και ελπίζω τα μέλη της Γ.Σ. να μας εμπιστευτούν δίνοντας μας τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε το όνειρο που έχουμε για αυτήν την ομάδα τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας.''
Με εκτίμηση
Διακουμάκος Παναγιώτης

3 σχόλια:

  1. Άσε δεν θα πάρουμε μια άλλη φορά
    Δ Παπανικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε πατ κιουτ, με ενα μπατζετ το πολύ 30.000 ευρώ αφήσατε χρέη 15.000 ευρώ, και μάλιστα να χρωστάτε στο κυλικείο 3.000 ευρώ παέι πολύ να σε εμπιστευτούμε πάλι. Μας λες πως δεν έγινε ούτε ένα ΔΣ και καθόσουν σε ένα τέτοιο σχήμα; Πού ήσουν όταν στο επίσημο σάιτ της ομάδας οι φίλαθλοι αποκαλούντο προβατάκια. Θα μπορύσες να διαφωνήσεις βλέποντας τα πρώτα δείγματα της διοίκησης Σαραηλίδη και όχι τώρα που τα χαλάσατε. Μας λες πως η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει, αφού όμως ξέρεις πως τα χρέη στην παρούσα φάση δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Άρα αν αναλάβεις θα έχουμε πάλι ακόμα μια επανάληψη της φετινής, που ήταν η πιο κακή στην ιστορία της ομάδας.
    Σίμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να σκεφτεις οτι φετος ειδικα είχανε και την στήριξη του σαββα χιονιδη που δεν τους χρεωσε ρευμα, ποτιστικά και λοιπα εξοδα συντήρησης γηπεδου.
      Παντως ολη τη χρονια που ηταν αντιπροεδρος, μουγκα στην στρουγκα ο πατ-κιουτ. Τωρα τι θελει;
      Με τετοια φεσια δεν πας και πολυ μακρια. Με τετοιες πρακτικες και νοοτροπιες δεν ανεβαινεις β, δεν εχεις μελλον.

      Μυρωτής Ακης.

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!