Δημοσκόπηση ΠNEWS: Ψηφίστε τη λύση που εσείς προτιμάτε για τον ΠΙΕΡΙΚΟ!

Στην αρχική σελίδα του ΠNEWS θα βρείτε από σήμερα έως και την επόμενη εβδομάδα μια δημοσκόπηση με θέμα την επιλογή και προτίμηση σας ως λύση που εσείς προτείνετε και πιστεύετε, για το μέλλον της ομάδας του Πιερικού μας.

1)Εκκαθάριση με κόστος και ευθύνες μέσα από Γενική συνέλευση από τυχόν ενδιαφερόμενο (εκκαθαριστή);

2)Συνένωση με άλλη ομάδα του νομού μέσω συνέλευσης όπως εκδηλώνουν οι ενδιαφερόμενοι (Αιγινιακός Β Εθνική), (Σεβαστή Γ'Εθνική);

3) Ή την συνέχιση της νυν διοίκησης του Πιερικού μέχρι να ψηφιστεί η τροπολογία περί αθλητικών σωματείων και αυτόματα δυνατότητα ίδρυσης νέας ΠΑΕ με νέο ΑΦΜ, και εφόσον ψηφιστεί να οδηγηθούμε σε συνέλευση με όποιους ενδιαφερόμενους να θέλουν να εμπλακούν σε έναν πρωταγωνιστή Πιερικό της νέας χρονιάς;

Ψηφίστε τώρα στην αρχική σελίδα του ΠNEWS ώστε να φανεί επιτέλους ξεκάθαρα, τι ακριβώς ζητάει και θέλει ο φίλαθλος κόσμος για τον κορυφαίο σύλλογο του νομού μας.

*YΓ1: Η κάθε ψήφος κατωχυρώνεται ως μια και μοναδική, δεν έχει το δικαίωμα ο σέρβερ του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας να πραγματοποιήσει παραπάνω από μια ψήφο. Αυτό γίνεται ξεκάθαρα για την ομαλή διεξαγωγή της δημοσκόπησης, ώστε το αποτέλεσμα να είναι 100% δίκαιο.
ΥΓ2: Φυσικά το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης δεν θα καθορίσει τίποτα κυριολεκτικά, καθώς το κύριο αρμόδιο όργανο των αποφάσεων είναι μόνο η Γενική Συνέλευση του συλλόγου και τα μέλη της. Η δημοσκόπηση γίνεται για τυπικούς λόγους, ώστε να φανεί σε κάποια πλαίσια ποια απο τις τρεις επιλογές προτείνει ως λύση ο φίλαθλος κόσμος και το αναγνωστικό κοινό του pnews.

13 σχόλια:

  1. Pnews. στη δεύτερη επιλογή δεν διευκρινίζεις εάν η συγχώνευση οδηγήσει την ομάδα να αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία.
    Σίμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι δεδομένο αυτό όταν λέω "σύμφωνα με την πρόταση των ενδιαφερόμενων".

      Διαγραφή
    2. Μικρή σημασία έχει Σιμο, αφού στην ουσία θα είναι "Αιγινιακός" με περιτύλιγμα "Πιερικός"

      Διαγραφή
  2. Παίζει και με το ΑΦΜ της Σεβαστής, στη Γ βέβαια αλλά καθαροί από χρέη
    ΣίμοςΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ήταν το βασικό "αποτρεπτικο" επιχείρημα του Νιώπα σε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του Πεΐδη που είχε καλεσμένο τον δικηγόρο Σάκη Ελευθεριάδη

      Διαγραφή
  3. Δεν μπορεί να υπάρξει αντικειμενική κρίση μεταξύ των δυο σωματείων που δηλώνουν ότι επιθυμούν τη συγχώνευση, εάν δεν γνωρίζουμε τα χρέη του Αιγινιακού, έστω και στο περίπου άλλο χρωστάω 20 ή 30 κι΄άλλο 150.000€.
    Ακούστηκε ότι την πρώτη φορά ο Νιώπας είπε στον Αθανασιάδη για 98.000 χρέη, μετά ακούσαμε για 150.000, αν ισχύουν αυτά τα νούμερα σε ένα χρόνο θα είμαστε Ηρακλής.
    Κάποιος μπορεί να βιαστεί και να επιλέξει την περίπτωση της Σεβαστής γιατί όπως λέει δεν έχει χρέη, εγώ όμως λέω ότι θα πρέπει να εξετάσουμε καλά το θέμα της Β΄ εθνικής (από τώρα) γιατί νομίζω ότι με αυτά που θα ισχύσουν του χρόνου με play of ανόδου κλπ. θα κάνουμε πολύ καιρό να πάρουμε σειρά, τουλάχιστον με αυτά τα ονόματα που ακούγονται για επενδυτές (και θα θυμίσω πόσα χρόνια κάναμε να ξεπεράσουμε τα γεγονότα του μπαράζ με τη Ρόδο).
    Τέλος, γι΄ αυτά που ακούω για την ιστορία μας και τα περί συγχωνεύσεως ότι δεν της αρμόζουν, νομίζω είναι τέτοια η διαφορά του μεγέθους του Πιερικού που σε 2-3 μήνες κανείς δεν θα θυμάται τίποτε από την άλλη ομάδα, που είναι και από το νομό ρε αδερφέ, εδώ ο Βόλος άλλαξε χώρα από Αυστρία σε Κασσάνδρα-Χαλκιδικής.

    Γιώργος Γ. Σαββίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο, αν γίνει συγχώνευση και "ανοδος στην Β'Εθνική", οσο γρήγορα και εύκολα ανέβουμε, τόσο γρήγορα θα πέσουμε ξανά στην Γ' την αμέσως επόμενη χρονιά!
      Οπότε, να το βράσω!! Τι να το κάνω???
      Εκκαθάριση μόνο!!!

      Διαγραφή
    2. Κύριοι εδώ και περίπου 2 ώρες δεν υπάρχει πλέον κανένα ζήτημα Αιγινιακού (δλδ Νιώπα) και Πιερικού. Οριστικό. Από την αλλη υπάρχει εξέλιξη μεταξύ των δύο άλλων ενδιαφερόμενων με σφήνα τρίτου προσώπου.

      Από αύριο περισσοτερα.

      Διαγραφή
    3. Μήπως το "τρίτο πρόσωπο" είναι σαλονικιος επιχειρηματιας ??

      Διαγραφή
  4. Ξεχνάμε ότι ο πλούσιος παράγων της Β Πιερίας με συγχώνευση ανέβηκε στη Γ Εθνική αποροφώντας το Πλσταμώνα και τώρα θέλει να χρησιμοποιήσει το όνομα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αφού γνωρίζει το μέγεθος που έχει αυτό το brand name πανελλαδικά. Αφου μας στείλανε στη Γ Εθνική με την υπόθεση της προσφυγής του άλλου μεγάλου παικταρά και λεηλατήσανε τους παίκτες μας , τώρα εμφανίζονται ώς σωτήρες με σχέδιο.
    Όσο για τις άλλες ομάδες του νομού μας που ήταν στη Γ Εθνική είδαμε τι κόσμο είχανε και τι εισιτήρια έκοψαν.
    Η μόνη λυση είναι η εκκαθάριση όσο επίπονη και να είναι.only Pierikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ, ο "πλούσιος παράγων της Β. Πιερίας".... δεν είναι και τόσο πλούσιος...

      Να θυμίσω δε ότι κάποτε έλεγε ότι "έστω και έναν βαθμό ποιο πάνω του να είμαι", αλλά και το θέμα του Ιτσιου!!!

      Αυτά που είπε σε συνέντευξη τελευταία, ότι παραχωρεί το 65% των μετοχών του και δεν θέλει ούτε 1€, σε συνδυασμό με την πολλή πρεμουρα για τον Πιερικό και τις ξαφνικές αγάπες.... δεν μου αρέσουν!!!

      Διαγραφή
    2. Όταν διαβάζω αυτά τα σχόλια από εσένα φίλε Νίκο δεν έχω λόγο να γράψω. Με κάνεις περήφανο. Ευχαριστώ παλικάρι μου. Την καλημέρα μου να έχεις.

      Μανώλης Γρηγορίου, κάτοικος Θες/νίκης
      Πιερικός από παιδί μικρό

      Διαγραφή
    3. Μανώλης Γρηγορίου

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!