Τα σενάρια των ενδιαφερόμενων για τη νέα διοίκηση

Ερασιτέχνης Πιερικός: Τα σενάρια των ενδιαφερόμενων για τη νέα διοίκηση

Πολλά ακούγονται για την επόμενη ημέρα του ιστορικότερου ποδοσφαιρικά σωματείου στην περιοχή μας.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διάφορα σχήματα παλαιών και νέων παραγόντων του Πιερικού ποδοσφαίρου, θέλουν να εμπλακούν με τον Πιερικό, η επόμενη ημέρα του οποίου συνεχίζει να αποτελεί κύριο θέμα στην αθλητική Πιερία.


Τα σενάρια τα οποία φουντώνουν και θα γίνουν γνωστά στην άτυπη γενική συνέλευση της επιτροπής η οποία συστήθηκε απο τον ερασιτέχνη για να συζητήσει με τους ενδιαφερόμενους να αναλάβουν διοικητικά τον σύλλογο, θα γνωστοποιήσει τις κινήσεις οι οποίες έγιναν μέχρι εκείνη την ημέρα, τις συζητήσεις και το που ακριβώς βρίσκονται τα πράγματα λίγες ημέρες πριν την Γ.Σ. που θα αναδείξει το νέο διοικητικό σχήμα του Πιερικού.

Αληθινά ή όχι τα σενάρια που «παίζουν» στην ποδοσφαιρική πιάτσα της Πιερίας, είναι τα εξής:

1ο σενάριο το οποίο είναι υπαρκτό και δεδομένο: Το ενδιαφέρον του επιχειρηματία Χρήστου Μανώλα και της συζύγου του Ελένης Ντούφα.  Άνθρωποι με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και με τον Ηλία Μανίκα δίπλα τους. Πολύ σοβαρή πρόταση η οποία έχει προοπτική και σίγουρα εγγυάται μια καλύτερη από την σημερινή επόμενη ημέρα σε όλα τα επίπεδα.  

2ο σενάριο το οποίο συζητιέται: έρχεται από ομάδα παραγόντων του ποδοσφαίρου της περιοχής μας, που έχουν αποδεδειγμένα τις γνώσεις, τα χρήματα και τις υποδομές να στηρίξουν την προοπτική ενός ισχυρού Πιερικού στο μέλλον. Η ενημέρωση που έχουμε για την συγκεκριμένη κίνηση, είναι ότι οι επαφές της 5μελούς επιτροπής που θα συζητήσει την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στα διοικητικά, θα γίνουν αρχές της επόμενης εβδομάδας.

3ο σενάριο το οποίο παίζει αλλά δεν επιβεβαιώνεται μέχρι σήμερα: η εμπλοκή των ιδιοκτητών των μετοχών της ΠΑΕ Πιερικός οι οποίοι έχουν επενδύσει και χάσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την προηγούμενοι συμμετοχή τους στην ομάδα της Κατερίνης γιατί όπως αποδείχθηκε, κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και τον σύλλογο, καθώς και τις λίγες γνώσεις που διέθεταν τότε ως ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας.

4ο σενάριο το οποίο ακούγεται: το ενδιαφέρον ενός ομογενή από την Αμερική, ο οποίος έχει χρήματα και γνωριμίες με ανθρώπους που εμπλέκονται χρόνια με την ομάδα της Κατερίνης.

Η πενταμελής επιτροπή συνεχίζει τις επαφές της. Νίκος Καλαμπάκας, Σωτήρης Πάσχος, Λάκης Τζιούτζιος, Πασχάλης Τσιτιρόκης και Νίκος Παπαζιώγας, θα ενημερώσουν τον κόσμο του Πιερικού γι αυτές στην άτυπη Γ.Σ., λίγες ημέρες πρίν από την επίσημη η οποία θα κρίνει το μέλλον για την επόμενη ημέρα του ένδοξου ιστορικά συλλόγου της Πιερίας.


Μετά από αυτό, το «μπαλάκι» θα πέσει στα χέρια των μελών του ΣΦΚ (ερασιτέχνη) Πιερικού, που θα αποφασίσουν με την ψήφο τους ποιά θα είναι η νέα διοίκηση του συλλόγου.

Pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!