ΚΛΗΡΩΣΗ: ΚΕΡΔΙΣΤΕ 2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ!

Το Pierikosnews σε συνεργασία με τον Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ξεκινάει απο σήμερα μια κλήρωση για δύο θέσεις στο γήπεδο του Πιερικού για την νεα σεζόν 2015-2016. 

2 Τυχεροί θα κερδίσουν απο μια κάρτα διαρκείας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για το φετινό πρωτάθλημα της football league 2.    *Η κάρτα αφορά την ΘΥΡΑ 5.*

Για να μπεις στην κλήρωση (που θα ξεκινήσει να τρέχει απο σήμερα Τρίτη 8/9 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 11/9) θα πρέπει να γράψεις κάτω απο την συγκεκριμένη ανάρτηση το ονοματεπώνυμο σου *(αναγκαστικά)*, αφού πρώτα πατήσεις λαικ στην σελίδα του PierikosNews στο Facebook (ισχύει μόνο για όσους έχουν λογαριασμό Facebook).


Οι νικητές των εισιτηρίων διαρκείας θα δημοσιευτούν την Παρασκευή το μεσημέρι στο blog μας, και την ίδια ημέρα θα μάθουν τον τρόπο οπού μπορούν να προμηθευτούν την ''τυχερή κάρτα''.


*Κάτω ακριβώς απο την ανάρτηση υπάρχει επιλογή δημοσίευσης σχολίων, μπορείτε να βάλετε το ονοματεπώνυμο σας έστω και με ανώνυμη η ορατή επαφή της Google.

*Η Σελίδα του PierikosNews στο FACEBOOK οπού μπορείτε να πατήσετε LIKE
https://www.facebook.com/pierikosnews

KAΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ... 

*Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους όρους συμμετοχής η την διεξαγωγή της κλήρωσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: sidisleme@hotmail.com.


32 σχόλια:

  1. ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗΣ ΔΗΜΉΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΠΑΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑ Chrysa Crs facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!