Θετικός ο Πιερικός στη πρεμιέρα του, 1-1 στον Τύρναβο!

Ο Πιερικός, μετά απο 8 χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες, επέστρεψε πίσω στη Γ'Εθνική με νεο όραμα, νεα προοπτική, με φιλοδοξίες και ανθρώπους που έβαλαν τα ''κάρβουνα'' στη σβησμένη μέχρι πέρσι μηχανή του Πιερικού και πλέον σιγά σιγά το θηρίο που λέγεται ΠΙΕΡΙΚΟΣ ''ξεκινάει να βρυχάται''!
Πρώτος αγώνας για την φετινή σεζόν στον Τύρναβο, 80 Φίλαθλοι του Πιερικού ήταν δίπλα στην ομάδα, Μελανόλευκοι, Σοπ, φίλαθλοι της ομάδος ήταν εκεί και χειροκρότησαν την προσπάθεια των παικτών του Νίκου Ζαλίκα.

Στα αγωνιστικά τώρα, η ομάδα μας μπήκε στο γήπεδο αρχικά στα πρώτα 10 λεπτά να δείχνει ότι ξεκινάει να προσανατολίζεται, καθώς μην ξεχνάμε οτι είμαστε ακόμα στο 80% της προετοιμασίας. Σαφώς και δεν ήμασταν έτοιμη, αλλα μετά το 15λεπτο η ομάδα ξεκίνησε να ανάβει τον ''κινητήρα'' της! Έπειτα απο 2 συνεχόμενες ευκαιρίες με Γεωργίου και Καράμπελα αντίστοιχα. τρίτωσε τελικά στο 40' με γκολ του Άκη Γεωργίου. Ο Πιερικός μπήκε στα αποδυτήρια ημιχρόνου με το 0-1 υπέρ του. Σε ολόκληρο το 45λεπτο η ομάδα μας απειλήθηκε μόνο μια φορά.
Στην αρχή του 2ου ημιχρόνου στο 50' λεπτό ο Κουρουπής σε μια επικίνδυνη φάση, αντέδρασε με ένα φάουλ ''πανικού'' και έτσι πήρε την 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Στη συνέχεια ο ρυθμός που έχτισε ο Πιερικός στο 1ο ημίχρονο έπεσε.
Η ομάδα αποδυναμώθηκε στο κέντρο και στο μπακ, και έτσι ο Νίκος Ζαλίκας αναγκάστηκε να βάλει τον Παπουτσογιαννόπουλο στα αριστερά, η ομάδα όσο μπορούσε με αντεπιθέσεις έβγαινε μπροστά να κάνει δυο τα τέρματα της, αλλα δεν τα κατάφερε, μέχρι που ήρθε στο 80' ο Λίταινας και έκανε το 1-1.  Η ομάδα του Πιερικού έδειχνε στη συνέχεια με την είσοδο του Σίμου να θέλει να βάλει το νικητήριο γκολ, έπειτα απο ενα φάουλ που εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος η μπάλα πέρασε δίπλα απο το δοκάρι του τερματοφύλακα του Τυρνάβου. 
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε της δύο ομάδες ισόπαλες. Και τον κόσμο του Πιερικού να χειροκροτά αυτήν την σπουδαία πρώτη εμφάνιση, αν και με το άγχος της 1ης Αγωνιστικής, αν και με την ανετοιμότητα και την καθυστέρηση, αν και με χωρίς φορ, και Πεεφ, η ομάδα στο 1ο ημίχρονο έπαιξε ενα εκπληκτικό ποδόσφαιρο με πρωταγωνιστή τον Άκη Γεωργίου οπού έκανε μια σπουδαία εμφάνιση αν και η φίλαθλοι της προηγούμενης ομάδας του, δεν του συμπεριφέρθηκαν καλά, αυτός ανταπέδωσε όμως με γκολ!
Επόμενη αγωνιστική στην έδρα μας με τον Φωκικό οπού ηττήθηκε εντός έδρας απο τον Αιγινιακό.
Στην διάθεση του ο Νίκος Ζαλίκας θα έχει επιτέλους σεντερ φορ, το νεο μεταγραφικό απόκτημα απο την ΑΕΚ τον Τσεβά, όπως επίσης και τον Όλιβερ Πέεφ που υπήρξε ενα θέμα με την άδεια του.

Φίλαθλοι όλοι δίπλα στην νέα προσπάθεια του Πιερικού!

Τυρναβος 2005 (Ζιάκας Μίλτος) : Παπαγιάννης, Αιβάζης, Μπαρούτας (88' Παπαϊωάνου), Καρλιάμπας, Μητσογιάννης, Μπαξεβάνος, Λίταινας, Κρίτσας, Παπαχρήστος (83' Νούσιος), Κόκκορας, Τσιρλίδης (65' Σβερκόπουλος).
Πιερικός (Ζαλίκας Νικόλαος) : Φιρινίδης, Παππουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Κώτσιος, Κωσταντίνου, Τροϊρης, Παπαδόπουλος Μ. (55' Παπαδόπουλος Σ.), Γεωργίου (89' Δαδάκος), Καράμπελας (86' Τσιώλης).




Τα αποτελέσματα του 2ου ομίλου

Φαρκαδόνα-ΑΕ Καραϊσκάκης 1-2
Εθνικός Φιλιππιάδας-Ρήγας Φεραίος 2-0
Πύδνα Κίτρους-Θεσπρωτός 0-1
Οπούντιος Μαρτίνου-Δωτιέας Αγιάς 2-3
Τσαριτσάνη-Αχέρων Καναλακίου 1-0
Τύρναβος-Πιερικός 1-1
Πύρασος-Νίκη Βόλου 1-2
Φωκικός-Αιγινιακός 0-1
Ρεπό Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Η βαθμολογία (1η αγωνιστική):

1. Εθνικός Φιλιππιάδας 2-0 3
2. Τσαριτσάνη 1-0 3
3. Θεσπρωτός 1-0 3
4. Αιγινιακός 1-0 3
5. Δωτιέας Αγιάς 3-2 3
6. Νίκη Βόλου 2-1 3
7. Α.Ε. Καραϊσκάκης 2-1 3
8. Τύρναβος 1-1 1
9. Πιερικός 1-1 1
10. Μαρτίνο 2-3 0
11. Φαρκαδόνα 1-2 0
12. Πύρασος 1-20
13. Αχέρων Καναλακίου 0-1 0
14. Πύδνα Κίτρους 0-1 0
15. Φωκικός 0-1 1
16. Ρήγας Φεραίος 0-2 0
17. Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-0

Επόμενη αγωνιστική

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Φαρκαδόνα
ΑΕ Καραϊσκάκης-Εθνικός Φιλιππιάδας
Ρήγας Φεραίος-Οπούντιος Μαρτίνου
Θεσπρωτός-Οικονόμος Τσαριτσάνης
Δωτιέας Αγιάς-Τύρναβος
Αχέρων Καναλακίου-Πύρασος Ν. Αγχιάλου
Πιερικός-Φωκικός
Νίκη Βόλου-Αιγινιακός
Ρεπό: Πύδνα Κίτρους

6 σχόλια:

  1. ΑΠΛΑ Γ-Ε-Ω-Ρ-Γ-Ι-Ο-Υ!

    ΜΕ ΦΟΡ ΚΑΙ ΠΕΕΦ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ!

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θετικο οτι η ομαδα ρολλαρει ... αργησαμε να κανουμε και προετοιμασια, πιστευω θα ανεβασουμε στροφες στη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καποιοι λενε για -6 αλλα απο οτι νομιζω αυτο δεν ισχυει στα ερασιτεχνικα πρωταθληματα οπως η Γεθνικη πχ μονο στη Β. αν ξερει κατι καποιος να μας πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υφίσταται το -6 βαθμούς παρακαλούμε όπως ενημερωθούν όλοι και τα σαϊτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΜΕΙΟΝ 6 ΑΛΛΑ Η ΜΙΚΡΙ ΛΙΓΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ http://www.mikriliga.com/arthra/g-ethniki/p/53113/g-ethniki-ta-apotelesmata-tis-premieras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΚΑΝΑ ΑΝΟΝΗΜΗ ΚΑΤΕΓΕΛΕΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΟ PEEV που δεν επεξε στο ματς ανετα θα περναμε το2πλο θες ξεφτιλα αμα γινει -6 ΠΑΡΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΙΝ ΔΙΑΚΙΣΕΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΧΘΡΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!