'Φιλική Εξάρα' ο Πιερικός - Σκόραρε στο ντεμπούτο ο Τσεβάς!

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-Πιερικός 1-6 σε φιλικό παιχνίδι

Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό και τον Πιερικό έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο Αθλητικό κέντρο του Ν. Κεραμιδίου, σε μια αναμέτρηση στην οποία χρησιμοποιήθηκαν απο τους δυο προπονητές 

οι παίκτες που δε πήραν συμμετοχή στα παιχνίδια των ομάδων την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου.

Το τελικό 1-6 διαμορφώθηκε στο δεύτερο μέρος κι αφού το πρώτο έληξε 1-1 με τους γηπεδούχους να αντιστέκονται στον ισχυρότερο τους Πιερικό.

Η ποιότητα των παικτών του Νίκου Ζαλίκα και η δουλειά που έχουν στα πόδια τους αφού λειτουργούν σαν επαγγελματίες, "βγήκε" στην επανάληψη όπου και πέτυχαν ακόμη 5 τέρματα για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ.

Για τους γηπεδούχους το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Ναζλίδης με όμορφο πλασέ ισοφαρίζοντας το πολύ καλό σε εκτέλεση γκολ του Πέεφ. Τα άλλα γκόλ πέτυχαν οι Δαδακος (2), Ανδρεάδης, Τσεβάς και Τσιώλης.

Ο Ηλίας Μπαζάκος χρησιμοποίησε τους Καπαταγιογλου, Λεκάι, Αλία, Γκαράτζια, Παγωνίδη, Μπαντή, Καλαϊτζίδη, Αλίσα, Οικονόμου, Ναζλίδη. Κωστόπουλο.

Έπαιξαν και οι Τζήμας, Τσαουσίδης, Ζαφειρόπουλος και Τσιτλακίδης

Ο Νίκος Ζαλίκας χρησιμοποίησε τους Παπατολίκα, Πολυχρονίδη, Ανδρεάδη, Παπαδόπουλο, Γιαλαμιδη, Πέεφ, Νταντίνη, Δαδάκο, Τσιώλη, Καρτσαμπά Αλ. και Τσεβά.

Έπαιξε και ο Καρτσαμπάς Αθ.


Pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!