ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΑΛΙΚΑ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

                    Ζαλίκας: «Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο»

Ο τεχνικός του Πιερικού κ. Νίκος Ζαλίκας μετά το τέλος του αγώνα με τον Τύρναβο τόνισε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Τυρνάβου για την φιλοξενία, από τον επίσημο Τύρναβο δεν έχουμε κανένα παράπονο και θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία, όμως θέλω να σταθώ σε μερικά ακραία περιστατικά που συνέβησαν και είναι εναντίον της δημοκρατίας με την παρουσία της αστυνομίας να εθελοτυφλεί. Δεν είναι ωραίο από την κερκίδα να βρίζουν την οικογένειές μας.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στον Τύρναβο, το παιχνίδι ήταν καθαρό και διεξήχθη σε κόσμιους ρυθμούς. Εμείς γνωρίζουμε που βρισκόμαστε αγωνιστικά, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω, αντέδρασαν θετικά και κράτησαν τους χώρους και μετά την αποβολή. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι υπέρ μας κυρίως στο πρώτο ημίχρονου, αφού είχαμε έναν καλό Γεωργίου που πλαγιοκόπησε την ομάδα του Τυρνάβου. Εύχομαι υγεία σε όλους, όσον αφορά για την ομάδα μας, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο γιατί το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, αφού εκτός από την δική μας ομάδα και άλλες τρεις έχουνε πέσει από τον Βόρειο όμιλο».

Ιορδανίδης: «Μας επηρέασε το άγχος»

Από πλευράς Πιερικού μίλησε ο αρχηγός της ομάδας ο Νίκος Ιορδανίδης: «Στο σημερινό παιχνίδι δεν ξεκινήσαμε καλά, γιατί είχαμε άγχος ενόψει της πρεμιέρας. Είχαμε καλά διαστήματα μέχρι το 30’ όπου ευτυχήσαμε να προηγηθούμε όμως ύστερα ήρθε η αποβολή και δεχθήκαμε και την ισοφάριση. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε βήμα – βήμα για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!