*ΟΙ ΔΥΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!*

Έπειτα απο κλήρωση που έγινε πριν λίγο με τους δημοσιευμένους αριθμούς 1 εως 32 να μπαίνουν στην κληρωτίδα και να βγαίνουν *ανακατεμένα* 2 μαγικά χαρτάκια με τους δύο νικητές με τα νούμερα 2 και 27 οι οποίοι είναι (με βάση την ημερομηνία και ώρα)... οι παρακάτω:




No27: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ 10 Σεπτεμβρίου 2015 - 1:25 π.μ.


Παρακαλούμε οι 2 τυχεροί να περάσουν ΑΠΌΨΕ Παρασκευή 11/9 απο τις 18:00 μ.μ. - έως τις 20:00 μ.μ απο το Ραδιοφωνικό σταθμό "Ενημέρωση 92.2"(Κρέσνας 1, Πεζόδρομος Κατερίνης) την ώρα της εκπομπής ''Fast Γκολ'' με τους Γιώργο Σιδηρόπουλο και Γιάννη Ελενίδη, εκεί θα μπορείτε να παραλάβετε τα εισιτήρια Διαρκείας σας.

Για όποιες πληροφορίες είμαστε στην διάθεση σας στο (Facebook: Giorgos Sidiropoylos η Γιάννης Ελενίδης) και στο E-MAIL: sidisleme@hotmail.com

*Σε περίπτωση που δεν έχουμε επαφή με κάποιον απο τους τυχερούς εντός 24 ωρών η κλήρωση θα επαναληφθεί ΑΥΣΤΗΡΑ την επόμενη μέρα και ίδια ώρα με τα υπόλοιπα νούμερα να ενεργοποιούνται για έναν νέο τυχερό.

*Oι δύο τυχεροί πρέπει να επικοινωνήσουν ΆΜΕΣΑ απόψε μαζί μας, η να περάσουν κατευθείαν απο την διεύθυνση που δώσαμε παραπάνω να πάρουν το διαρκείας τους.
*Εφόσον δεν μπορεί κάποιος απο τους δύο τυχερούς να περάσει απόψε απο το Ραδιοφωνικό σταθμό, να επικοινωνήσει μαζί μας μέσα απο τους λογαριασμούς η το email ωστέ να του δόσουμε διαφορετική ημέρα και ώρα παράδοσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!