Στον Πιερικό Παπαδόπουλος και Τσιώλης!

Ο Σ.Φ.Κ Πιερικός ανακοινώνει την συνεργασία του με τους δύο ποδοσφαιριστές Μάριο Παπαδόπουλο (μεσοεπιθετικός) και Αποστόλη Τσιώλη (πλάγιος μέσος).
Ο Μάριος Παπαδόπουλος είναι γεννημένος στις 10 Δεκεμβρίου 1992 στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί παιδί των ακαδημιών του Μακεδονικού. Το 2007 αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα και το 2011... μετακόμισε στην Κατερίνη και στους Πόντιους. Τον Ιανουάριο το 2012 έμεινε ελεύθερος, με τον Αγροτικό Αστέρα να τον εντάσσει στο ρόστερ του. Απο εκεί μετακόμισε στη Βέροια και τελευταίος του σταθμός, ήταν η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης οπού τη σεζόν 2014-2015 είχε μια γεμάτη σεζόν με συμμετοχές και καλές εμφανίσεις. Αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος, αλλά μπορεί να παίξει και στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής και έχει ύψος 1,79μ. 
Απο την άλλη ο Αποστόλης Τσιώλης είναι ''παιδί'' των ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης και απο εκεί μας έρχεται, πιο συγκεκριμένα απο την ομάδα νεων του Αστέρα. Απο τα 17 του χρόνια κιόλας, είχε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Τρίπολης, καθώς με τις ικανότητες του εξέπληξε απο νωρίς τους ''Αρκάδες''. Πλέον είναι 19 χρονών και κουβαλάει μπόλικο ταλέντο μαζί του, πράγμα που θα φανεί σίγουρα με την εξέλιξη του στην ομάδα του Πιερικού.


Τους ευχόμαστε καλή αρχή με επιτυχίες και υγεία.


Υ.Γ Στη σημερινή προπόνηση πήρε μέρος μετά απο 2 εβδομάδες και ο Θεόφιλος Κουρουπής, ο ακραίος μπακ, έχει τελειώσει την στρατιωτική του θητεία και πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Κατερίνης, και στην διάθεση του Νίκου Ζαλίκα.

Επίσης η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με έναν αναγνωρισμένο Σέντερ φορ, ώστε να κλείσει και τυπικά το ρόστερ της ομάδας.

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΝΑΝ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΧΥΡΟΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΦΟΡ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!