Οι νέες φανέλες του Πιερικού με άρωμα Adidas!

Αυτές θα είναι οι επίσημες φανέλες του Αναγεννημένου μας Πιερικού, η διοίκηση έκλεισε εδώ και καιρό το ενδυματολογικό κομμάτι σε συνεργασία με την γνωστή μάρκα Adidas και σας παρουσιάζουμε τις επίσημες φανέλες πλέον του νέου Πιερικού. Έτσι θα παρουσιαστεί στη πρεμιέρα τη Κυριακή, με την ομάδα του Τυρνάβου. 

Η Βασική εμφάνιση θα είναι η λευκή, ενώ η 2η θα είναι η μαύρη.
Η 3η εμφάνιση ενδέχεται να είναι γαλάζια και πορτοκαλί η στολή τερματοφύλακα.

6 σχόλια:

  1. Μπορούμε να αποκτήσουμε μια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό εξαρτάται απο την νέα Διοίκηση του Πιερικού, μπορεί να δημιουργήσει σε κάποιους εντος έδρας αγώνες μια μικρή 'μπουτίκ' με τις νέες φανέλες της ομάδας μας. Μπορεί επίσης και να δημιουργήσει επίσημη μπουτίκ σε κάποιο σημείο της πόλης μας.

      Μια πρόταση είναι, εφόσον υπάρχει τόσο μεγάλη οργάνωση σε θέμα marketing, μπορεί να γίνει και κάτι τέτοιο.

      Διαγραφή
    2. Μακάρι! Αν γίνει να μας ενημερώσετε

      Διαγραφή
  2. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ήταν κάτι πολύ καλό για την ομάδα και την προβολή της και οχι μόνο, και εμείς θα καταθέσουμε την πρόταση στην Διοίκηση και μακάρι να ανταποκριθούν γιατί σε θέματα οργάνωσης δείχνει να τα πάμε καλα, με αυτό για προσθήκη, γιγαντώνεται το πράγμα.

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!