Ανακοίνωσε Δεξί μπακ ο Πιερικός...!


Ο Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή Θεόδωρο Παπουτσογιαννόπουλο. Ο Θεόδωρος είναι 21 ετών γεννηθείς στις 5 Ιουλίου του 1994 και με ύψος 1.80. Αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή στην θέση του δεξιού μπακ, έχει δυνατά χαρακτηριστικά και εύκολα ξεχώρισε απο την νεαρή του ηλικία κιόλας καθώς έχει πάρει αρκετές συμμετοχές στην Super League με την φανέλα του Ατρομήτου, ενώ έχει αγωνιστεί κιόλας με αυτήν και σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Νίκη Βόλου, Α.Ο Χανιά, ενώ είναι Διεθνής με της Εθνικές μας ομάδες, έχει αγωνιστεί στις ομάδες νέων, παίδων και Ελπίδων.

 ,

Ρεπορτάζ: Γιώργος Σιδηρόπουλος

------------------------------------------------


Επίσης αύριο η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει και την μεταγραφή ενός ακόμη αμυντικού, αυτή του Κώσταντίνου Κώτσια, πρώην ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα στην Β'Εθνική κατηγορία.
Αγροτικός Αστέρας: Τέλος ο Κώτσιας











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!