Αθανασιάδης στο Pierikosnews «Δεν υφίσταται θέμα -6 βαθμών»!

Το PierikosNews μίλησε πριν λίγο με τον πρόεδρο του Πιερικου, Παναγιώτη Αθανασιάδη και ο ίδιος μας ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται θέμα με τους υποτιθέμενους -6 βαθμούς για εμάς, τον ΟΦΗ και την Νίκη Βόλου. Ήδη έχει αναλάβει δικηγόρος (του ΟΦΗ και ΠΙΕΡΙΚΟΥ την υπόθεση αυτή, και ο ίδιος, καθησυχάζει ..λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Yπάρχουν δεδικασμένα, και η ομάδα παίζει με άλλο ΑΦΜ σε Ερασιτεχνική κατηγορία οπότε δεν κουβαλάει ευθύνες της προηγούμενης ΠΑΕ και το τι συναίβει πέρσι στη Football League. 

Eνώ για την υπόθεση στα γραφειοκρατικά του Πέεφ τόνισε «Ήδη έχουν ξεκινήσει ενέργειες να ξεκαθαρίσει το θέμα..Μέχρι την Τετάρτη θα λυθεί το ζήτημα απο την επιτροπή, και την Κυριακή με τον Φωκικό θα παίξει κανονικά»!

2 σχόλια:

  1. To pieriasport με μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση βάζει βαθμολογία με μείον πέντε βαθμους για τον Πιερικό, χωρίς να αναρωτηθεί πως νομικά άλλος Πιερικος ήταν περισυ και άλλος φέτος. Ακόμα για τον αγώνα του Τυρνάβου έβαλε ανταπόκριση ιστοσελίδας της Λάρισας που φυσικό είναι να απευθύνεται στους Λαρισαίους αναγνώστες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιο μεγαλος γλυφτης απο τον πειδη δεν υπαρχει πηρε 5 δραχμες απο το κιτρος και δεν υπαρχει πιερικος στο λεξιλογειο του καλω τον κυριο καλαμπακα τον προεδρο τον παλαιμαχων να διαγραφει απο μελος ο κυριος αυτος που μονο για τον πιερικον κακιες και χολη εχει να βγαλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!