ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-1 Νεανική ισοπαλία στα Μέγαρα


Τον βαθμό της ισοπαλίας 1-1 κατάφερε να «τσιμπήσει» ο Βύζας Μεγάρων απέναντι στον Πιερικό, ωστόσο δεν τον ευνόησαν τα άλλα αποτελέσματα.
Η ομάδα της Κατερίνης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 9’ με σουτ του Μανίκα για το 0-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι, στο ντεμπούτο του Μίλτου Γκόφα, προσπάθησαν να απαντήσουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν, παρά τις ευκαιρίες των Κρολ και Αρναρέλη. 
Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε η εικόνα του αγώνα και στο 53’ ο Γκεμίσης είχε δοκάρι σε σουτ έξω από την περιοχή. Τελικά το γκολ για τον Βύζαντα ήρθε στο 68’, όταν ο Θωμάς Βλάχος βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Αρναρέλη κι εκείνος με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
Ο Πιερικός ανέβασε την απόδοσή του στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ενώ και οι Μεγαρείς έψαξαν το γκολ της νίκης, όμως το 1-1 διατηρήθηκε ως το τέλος.
Βύζας Μεγάρων: Πουρής, Κρολ, Π. Βλάχος, Λιόλιος, Γρομητσάρης, Θ. Βλάχος (86’ Ζάρκος), Σπαγής, Γκεμίσης, Αρναρέλης, Χαρτσιάς (46’ Πούρνος), Νικολόπουλος
Πιερικός: Παπατολίκας, Μανίκας (75’ Ανδριόπουλος), Λαζαρίδης, Ντόικιτς, Νίκου, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Ίτσιος, Παπατόλιος, Καθάριος (50’ Σεχολάρι), Ελευθεριάδης (83’ Καραγκούνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!