Τρίποντο για χειροκρότημα..ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΦΩΚΙΚΟΣ 3-1


Με βαριά ψυχολογία και λίγο κόσμο στο γήπεδο ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ κατάφερε να κάνει την διαφορά και επιτελούς να πάρει την ανάσα των τριών βαθμών. Οι Μελανόλευκοι που είχαν να νικήσουν πάνω απο ένα μήνα και με σημαντικές απουσίες (Ντοικιτς ανέτοιμος Ντανι προσφυγή Κοιτς ανέτοιμος Καρακατσανης ανέτοιμος)  κατάφεραν να αποσπάσουν τους 3 βαθμούς απο την ομάδα της Άμφισσας σε έναν καθαρό αγώνα με καλό αγωνιστικό χώρο και καιρό, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Αποστολίδη,Γιαζιτζόγλου και Ελευθεριάδη που πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους 800 θεατές της κερκίδας 



Φαίνεται πως ο Γιώργος Φοιρός βρήκε την καλύτερη δυνατή λύση για την επιθετική γραμμή της ομάδας του μετά την αποχώρηση του Ντάνι, αφού οι «μελανόλευκοι» κατάφεραν να σκοράρουν τρεις φορές απέναντι στον Φωκικό και πήραν έτσι μια εύκολη νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Πέτρου Δημητρίου. Οι Αποστολίδης, Ελευθεριάδης και Γιαζιτζόγλου έδωσαν τις λύσεις και «ξεκόλλησαν» τον Πιερικό όταν ισοφαρίστηκε, με την ομάδα της Κατερίνης να φτάνει εύκολα στο τρίποντο.
Οι γηπεδούχοι στο 29’ πήραν προβάδισμα με την εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη, όμως, ο Γκόμεζ στο 40’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα για λογαριασμό του Φωκικού. Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ελευθεριάδης με σουτ κατάφερε να βάλει ξανά μπροστά στο σκορ τον Πιερικό ενώ ο Γιαζιτζόγλου στο 79’ ήταν αυτός που «κλείδωσε» τη νίκη για τους γηπεδούχους. Έτσι, ο Πιερικός έχει φτάσει στους 35 βαθμούς κι είναι 14ος ενώ ο Φωκικός βρίσκεται στους 32 και είναι μια θέση κάτω…

*Σε λίγο Φωτορεπορτάζ απο τον αγώνα.
Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Γιαζιτζόγλου, Νίκου, Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Φαμπίνιο, Ελευθεριάδης, Μανίκας(Ανδριοπουλος), Καθάρος(Ιτσιος), Παπατόλιος(Καραγκουνης).
Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Μαρτίνος, Χαλούλος, Παπαζούδης, Κωστόπουλος, Λουκίνας, Αλμπέρτο, Θέος, Νάστος, Καραπέτσας, Γκόμεζ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!