Αύριο το 1ο πρώτο φιλικό Συμπερασμάτων ο Πιερικός (Απουσίες 3, Παρουσίες 3)

Τα προβλήματα  δεν σταματάνε για τους Μελανολευκους και την ομάδα του Γιώργου Φοιρού καθώς μετράει (3) επιστροφές και (3) απουσίες.
Ο Πιερικός που αύριο Τρίτη 30/4/2013 αντιμετωπίζει στην Θεσσαλονίκη την ομάδα του ΑΡΗ σε ένα φιλικό αγώνα συμπερασμάτων και για της δυο ομάδες, πονοκεφαλιάζει με της απουσίες των παικτών.
Πιο συγκεκριμένα το τεχνικό τιμ του Πιερικού δεν μπορεί να υπολογίζει στους (Ελευθεριάδη, Καραγκούνη, Νίκου) ενώ την ίδια ώρα μετράει και τρεις  επιστροφές (Κοιτς, Καθάριος,Κρακατσανης) που θα δώσουν αρκετές λύσεις σε θέσης κλειδιά μέσα στην ενδεκάδα.

Ο Ελευθεριάδης που παραμένει εκτός αποστολής  δυο συνεχόμενες φορές (χαλάρωση συνδέσμων) δεν φαίνεται να έχει ξεπεράση τον τραυματισμό του και θα εξεταστεί άμεσα απο γιατρό ενώ ο Καραγκούνης και ο Νίκου νιώθουν μικροενοχλησεις. Ο πρώτος προπονήθηκε ατομικά σήμερα ενώ ο Νίκου που ξεκίνησε κανονικά την προπόνηση δεν κατάφερε να ολοκληρώσει μετα απο πόνο που ένιωσε στον αστράγαλο. 

Στης Επιστροφές για τον Πιερικό τα πράγματα είναι πιο θετικά καθώς ο Καθάριος ξεπέρασε της ενοχλήσεις που ένιωθε και προπονείται κανονικά με την ομάδα οπως και οι Κόιτς και Καρακατσάνης που επέστρεψαν κανονικότατα. Ο Κόιτς που ειχε εγχειριστεί στο γόνατο εχει επιστρέψει στης προπονήσεις με την ομάδα ενω ο Καρακατσανης που πήρε χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Πανσερραικο αναμένεται να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα στο φιλικό με τον ΑΡΗ.  Με την Ομάδα του Πιερικού προπονείται και ο νεαρός ποδοσφαιριστής  της ομάδας του Άγιου Σπυρίδωνα Γιώργος Κουλιανόπουλος ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Τέλος  η ομάδα θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη αύριο στης 14:45 το μεσημέρι απο το Α' Δακ Κατερίνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!