ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Χρήστος Ξηρομερίτης:
«Πετύχαμε το στόχο για τη φετινή χρονιά, που ήταν να προωθήσουμε αθλητές του συλλόγου από την εφηβική ομάδα στην ανδρική και να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία»
Γιώργος Ασημάκης:
«Δεν αξίζαμε να πέσουμε γιατί είναι μια ομάδα με συνέπεια και μπασκετικό φίλαθλο» κόσμο
Γιώργος Τσαλμπούρης:
«Ήταν κάτι που πραγματικά το αξίζαμε»
Δημήτρης Πόδας:
«Πετύχαμε τον αντικειμενικό μας στόχο της παραμονής, υποστηρίζοντας καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς το νεανικό αγωνιστικό μοντέλο»
Γιώργος Λάλας:
«Η πορεία δείχνει ασφαλέστερη και πιο δυναμική»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με το Αιγάλεω που έγινε στην Αθήνα, δηλώσεις στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikos-archelaos.gr έκαναν και ο βοηθός προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Χρήστος Ξηρομερίτης, οι καλαθοσφαιριστές Γιώργος Ασημάκης και Γιώργος Τσαλμπούρης, ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Πόδας, καθώς και ο γενικός γραμματέας του ΣΦΙΠ (Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού) Γιώργος Λάλας.
 
Χρήστος Ξηρομερίτης - βοηθός προπονητή Πιερικού Αρχελάου: «Πετύχαμε το στόχο για τη φετινή χρονιά, που ήταν να προωθήσουμε αθλητές του συλλόγου από την εφηβική ομάδα στην ανδρική και να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία. Παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό, καθώς ήταν στην τρίτη θέση και κυνηγούσε τον Ηρακλή για τη συμμετοχή της στα μπαράζ. Και εμείς όμως κάναμε πορεία πρωταθλητισμού, γιατί όλη τη χρονιά παίζαμε με το "πρέπει" και στο τέλος τα καταφέραμε. Τη νίκη αυτή τη συγκρίνω με το διπλό που κάναμε στην Ολυμπιάδα Πατρών τη σαιζόν 2010-2011 στην Α2 που παίζαμε πάλι εκτός έδρας την προτελευταία αγωνιστική και θέλαμε μόνο τη νίκη για την παραμονή. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους αθλητές που άντεξαν όλη τη χρονιά στην πίεση του αποτελέσματος. Τα εύσημα ανήκουν πρώτα σε αυτούς. Θεωρώ ότι από όλη αυτή τη διαδικασία γίναμε όλοι καλύτεροι».
Γιώργος Ασημάκης – καλαθοσφαιριστής: «Ήταν μια μεγάλη νίκη με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που ήθελε τη δεύτερη θέση. Για μας ήταν ένας αγώνας επιβίωσης.  Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερος μέρος του παιχνιδιού, δυνατοί και αποφασιστικοί και έτσι καταφέραμε να πάρουμε την πολυπόθητη νίκη. Από την αρχή όλοι μας είχαν για υποβιβασμό. Είχαμε πολλά προβλήματα όλη τη χρονιά, είχαμε μαθητές και παιδιά που πηγαινοερχόταν και τραυματίες που έλειπαν στα κρίσιμα παιχνίδια. Κάναμε κάτι πολύ μεγάλο. Το να μείνει ο Πιερικός Αρχέλαος στη Β΄ εθνική κατηγορία. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Αξίζει  ένα μεγάλο μπράβο σε όλους παίκτες, προπονητές και διοίκηση. Δεν αξίζαμε να πέσουμε γιατί είναι μια ομάδα με συνέπεια και μπασκετικό φίλαθλο κόσμο. Αξίζει να είναι πιο ψηλά αυτή η ομάδα. Μπράβο σε όλους».

Γιώργος Τσαλμπούρης – καλαθοσφαιριστής: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γι΄ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Κανείς εκτός της μεγάλης μας οικογένειας δεν πίστευε πως θα τα καταφέρουμε.  Ήταν κάτι που πραγματικά το αξίζαμε».

Δημήτρης Πόδας – γενικός αρχηγός: «Πετύχαμε μια μεγάλη και παλικαρίσια νίκη απέναντι σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική ομάδα με ζωντανό στόχο. Πιστεύω ότι αυτή η νίκη μέσα στην έδρα του ιστορικού Αιγάλεω σηματοδοτεί και τη μπασκετική ενηλικίωση αρκετών αθλητών και της ομάδας μας συνολικά. Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι γιατί πετύχαμε τον αντικειμενικό μας στόχο της παραμονής, υποστηρίζοντας καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς το νεανικό αγωνιστικό μοντέλο».
Γιώργος Λάλας – γενικός γραμματέας Συλλόγου Φίλων Ιστορίας Πιερικού: «Ο ΣΦΙΠ πριν από ένα χρόνο, εξυμνώντας τον μεγάλο θρίαμβο του Πιερικού του 1982, στην τελευταία παράγραφό του, έγραψε για τον σημερινό Πιερικό Αρχέλαο:  «....Εξάλλου για να μπορέσει το Πιερικό μπάσκετ να ξαναβρεθεί στη δική τους «Σελήνη» πρέπει πρώτα να περάσει από την «σκοτεινή πλευρά της Γης». 
Εμείς λοιπόν στον ΣΦΙΠ πιστεύουμε ότι απόψε ο διαστημικός Πιερικός Αρχέλαος βγήκε στο...ξέφωτο. Η πορεία δείχνει ασφαλέστερη και πιο δυναμική».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!