Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ


Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ
Στην τελική φάση με το απόλυτο (16 στις 16 νίκες!!! και 48-0!!! σετ) οι παγκορασίδες  του Πιερικού
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 3-0
(25-3, 25-9, 25-9)

            Με νίκη ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος παγκορασίδων η ομάδα του Πιερικού αφού κέρδισε και στον τελευταίο αγώνα στην Κατερίνη την ομάδα της Αλεξάνδρειας με 3-0 σετ τερματίζοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας αήττητη έχοντας το απόλυτο σε νίκες με 16 στους 16 αγώνες, όσο και στα σετ 48-0!!!
            Η ομάδα του Πιερικού παραμένει για 3 χρόνια αήττητη έχοντας κατακτήσει ήδη τα 2 τελευταία πρωταθλήματα και οδεύει ολοταχώς για την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος με ένα μοναδικό και απίστευτο ρεκόρ έχοντας πετύχει μέχρι τώρα 46 στις 46 νίκες.
            Τα κορίτσια του Πιερικού μπαίνοντας στην τελική φάση με το καλύτερο ρεκόρ και από τις 27 ομάδες των τριών ομίλων θέλοντας να πετύχει ακόμη ένα ρεκόρ. Να κατακτήσει το πρωτάθλημα χωρίς να χάσει ούτε σετ, ολοκληρώνοντας ένα κύκλο με 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα αήττητη με 50 νίκες σε 50 αγώνες, ένα ρεκόρ που δύσκολα έως αδύνατο να το πετύχει άλλη ομάδα. Η ομάδα μοντέλο του Πιερικού έχοντας την καθολική αναγνώριση από όλους, έχει διδάξει πως παίζεται το βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο σε μικρή ηλικία.
            Στο παιχνίδι της Κυριακής το σκορ τα λέει όλα. Και στα τρία σετ τα τρομερά “μωρά” του Πιερικού έδειξαν τις τεράστιες δυνατότητες που έχουν, κερδίζοντας πάρα πολύ εύκολα την ομάδα της Αλεξάνδρειας που δεν πρόβαλε καμία αντίσταση σε κανένα σημείο του παιχνιδιού παρότι ο Κ.Σαρρής χρησιμοποίησε και τις 14 παίκτριες που είχε στην διάθεσή του δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες.
            Ο Πιερικός με την άριστη οργάνωση τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, με το καταξιωμένο προπονητικό τιμ, με την τεχνογνωσία, την πειθαρχημένη και σκληρή δουλειά σε όλα τα τμήματα και σε όλα τα επίπεδα έχει δημιουργήσει ένα τμήμα πρότυπο σε όλα. Τα αποτελέσματα απλώς έρχονται να επβεβαιώσουν την άριστη δουλειά που γίνεται παντού. Ο Πιερικός έχει βάλει τις βάσεις για πολύ υψηλές και μεγάλες επιτυχίες προβάλλοντας την Κατερίνη σε όλο το πανελλήνιο.
            Ο Κ.Σαρρής δήλωσε: “Ότι και να πεις γι'αυτά τα κορίτσια είναι λίγο. Τα αποτελέσματα που έχουν φέρει και η καθολική αναγνώριση και καταξίωση τους τα λένε όλα. Είμαι πολύ υπερήφανος γι' αυτά τα κορίτσια.”
            Η σύνθεση: Τσιουτσιούλη, Γκουτζαμάνη, Καλαϊτζή, Καραφουλίδου, Μπατσίλα Αλ., Κωνσταντινίδου Κ., Θεοδώρου, Σουλή, Θεοχαροπούλου, Χρυσίδου, Τσιγγαροπούλου, Ανθιμίδου, Κωνσταντινίδου Αθ., Μπατσίλα Ειρ.         
            Η βαθμολογία
            ΟΜΑΔΑ                                             ΣΕΤ                 ΒΑΘΜΟΙ
1.      ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ                             48-0                32
2.      ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ                              33-17              28
3.      ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ                               35-12              26
4.      ΠΑΝΘΕΟΝ 1 ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ            28-23              25
5.      ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ                                 25-28              23
6.      ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ                     23-31              23
7.      ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ                                 19-34              22
8.      ΒΑΦΥΡΑΣ                                          10-41              17
9.      ΠΑΝΘΕΟΝ 2 ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ            6-45                17

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!