Πιερικός-Φωκικός 3-1 : Η βαθμολογία των ποδοσφαιριστών μας

Μετά από περίπου 2 μήνες ο Πιερικός κέρδισε και μάλιστα στην έδρα του μπροστά σε 600 θεατές, είδαμε ένα ποδόσφαιρο απλό, οργανωμένο, και ταυτόχρονα όμορφο. Οι ποδοσφαιριστές μας  βελτιωμένοι όλοι σε όλα τα επίπεδα ακόμα και ο Μπελόσεβιτς είχε καλές ενέργειες (που είχε κατηγορηθεί για κακό ποδόσφαιρο). Για να δούμε τις βαθμολογίες των ποδοσφαιριστών.


Παπατολίκας 7: Στα πρώτα λεπτά που η ομάδα δεν μπήκε και τόσο καλά έδινε οδηγίες και εμψύχωνε τους ποδοσφαιριστές, και τα ταυτόχρονα έκανε ένα καλό παιχνίδι σώζοντας την ομάδα από αρκετές κλασσικές ευκαιρίες.

Ιορδανίδης 7: Βράχος και ικανός να κρατήσει ολόκληρη την άμυνα του Πικρικού, καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες  του και αξιολογήσιμος ακόμα και μπροστά όταν χρειάστηκε να βοηθήσει την ομάδα στα στημένα.

Αποστολίδης 8: Τον θες άμυνα; τον θες επίθεση; τον θες στα στημένα ; O Kώστας θα βρεθεί  παντού να σου κάνει την ζημιά. Καταπληκτικό γκολ σήμερα (Από τα ποιο όμορφα γκολ του Πιερικού για φέτος) από φάουλ. Πολύ καλός και χρήσιμος στο φετινό ρόστερ καθώς βοηθάει αρκετά και τους νεαρούς.

Νίκου 6: Τον έκλεισαν όλοι από την μεριά του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει κινήσεις από τα δεξιά. Εμφανώς καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο καθώς ανοίχτηκε το παιχνίδι και ο ίδιος έκανε μάλιστα και αρκετές μεταβιβάσεις και πάσες μπροστά.

Μπελόσεβιτς 5: Αρκετά λάθη στο 1ο ημίχρονο, όπως τον έχουμε συνηθίσει εξάλλου. Στο 2ο μέρος όμως είδαμε έναν αλλιώτικο Ζόραν από τις προηγούμενες αγωνιστικές καθώς ήταν χρήσιμος με τις πάσες και την βοήθεια στον Γιαζιτζόγλου.

Γιαζιτζόγλου 8:  Ένας καταπληκτικός κάπτεν σήμερα, αριστερό χαφ που έκανε δουλειά και βοήθησε σε όλους τους τομείς την ομάδα. Μάλιστα σημείωσε και το γκολ έπειτα από άψογη συνεργασία με τους συμπαίκτες του.

Φαμπίνιο 7: Επιτέλους είδαμε τον Φαμπίνιο που όλοι μας γνωρίζουμε, καλά κρατήματα στο κέντρο, άψογες μεταβιβάσεις, και διαρκείς ανέβασμα της μπάλας με όμορφη συνεργασία μπροστά.

Καθάριος 7: Επίσης άψογη συνεργασία με τους συμπαίκτες του στην μεσαίο-επιθετική γραμμή με ωραίες κινήσεις δημιουργός φάσεων και καλά κρατήματα.

Ελευθεριάδης 8: Φανταστικός ο Χρήστος, εξαιρετικές κινήσεις, τεχνίτης, δημιουργός και παράλληλα εκτελεστής. Ότι χρειαζόταν η ομάδα για φέτος, πρέπει να κρατηθεί και για του χρόνου στην ομάδα. Έχει να προσφέρει πολλά στον Πιερικό.

Παπατόλιος 7:  Κέρδισε σήμερα μια βασική θέση και μας ικανοποίησε όλους. Έδειξε ότι του χρόνου και αυτός θα είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα χτίσει τον ανανεωμένο Πιερικό. Καλές  πάσες, καλή συνεννόηση με τους ποδοσφαιριστές και δημιουργός ευκαιριών.

Μανίκας 7: Μόνιμος κίνδυνος της αντίπαλης ομάδας , δημιουργός και αυτός ευκαιριών, το μόνο που του έλειπε ήταν το γκολ (αν και μπορούσε άνετα να το κάνει σε 2 ευκαιρίες που του δόθηκαν). Χρειάζεται λίγο αποτελεσματικότητα και στόχο, όπως και καθαρό μυαλό όταν έχει την μπάλα στην επίθεση.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

Ίτσιος 4: Τον είδαμε μετά από αρκετό καιρό να αγωνίζεται, πάντως φάνηκε η απειρία και η απουσία του τον τελευταίων αγώνων. Αν και είχε από την στιγμή που μπήκε και κάποιες αξιόλογες επαφές με την μπάλα στα πόδια. Χρειάζεται χρόνο και συμμετοχές για να φανεί η αξία του.

Καραγκούνης 5: Ο Σωτήρης από την στιγμή που μπήκε μας θύμισε λίγο από τον Ελευθεριάδη καθώς είχε άψογες κινήσεις πάνω-κάτω και πολύ καλές μεταβιβάσεις. Θέλει συμμετοχές μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτός, γιατί είναι πολύτιμος.

Ανδριόπουλος 2: Δεν πρόλαβε να ακουμπήσει μπάλα, αν και ο χρόνος δεν τον βοήθησε, δεν ξέρουμε τον τρόπο παιχνιδιού του, καθώς δεν του έχει δοθεί χρόνος στην Κατερίνη. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί και αυτός για να δούμε τι αξίζει.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ:

Φοιρός 7Έστησε την ομάδα του αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο και αυτό φάνηκε. Αυτό το ανοιχτό ποδόσφαιρο θέλουμε από αυτόν. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, Ήταν επίσης και ψυχολόγος καθώς εμψύχωνε τους παίκτες του σε κάθε ενέργεια τους.

1 σχόλιο:

  1. Πιερικός μια νίκη με 3-1 ,μια νίκη όαση στα τόσα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα και δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα υφίσταται αυτή κατάσταση ,επιτέλο
    υς σταθείτε δίπλα στον Πιερικό και στα δύσκολα ,αλλά απο την μια καταλαβαίνω τον κόσμο ότι είναι απογοητευμένος,αλλά απο την άλλη η ομάδα τώρα θέλει στήριξη στα δύσκολα,για να βγεί απο την κρίση.Δυστυ
    χώς το μέλλον φαντάζει δυσοιωνο ,ο πρόεδρος είναι μόνος του,ο καθείς στον πιερικό εκφράζει τα συμφεροντα του προσωπικά κυρίως ,ο κόσμος το μόνο που κάνει είναι να σχολιάζει αρνητικώς τα κακώς κείμενα στην ομάδα,πολλοί να το παίζουν αρχηγοί και πιερικάρες του κώλου θα έλεγα.Γιατί όταν η ομάδα χρειάζεται στήριξη ο κόσμος απουσιάζει από το γήπεδο;Στήριξη στην ομάδα μόνο αν έκανε πρωταθλητισμό;Ναι υπάρχουν προβλήματα,ν
    αι δεν υπάρχει ρευστό,δεν υπάρχει κίνητρο για αυτά τα παιδιά,εφόσον έχουν λαμβάνειν.
    Ας Στηρίξουμε αυτά τα παιδιά ,όσο και αν η κατάσταση είναι δύσκολη και ας κάνουμε όλοι τον απολογισμό μας στο τέλος της περιόδου,θα φανούμε πιο χρήσιμοι ως απλοί φίλαθλοι της ομάδας αν είμαστε παρόντες στο γήπεδο κάνοντας την κριτική μας σε φίλαθλα πλαίσια από το να απουσιάζουμε απ τις εκδηλώσεις της ομάδας.
    Οσοι βλέπουν τον πιερικό ως ένα μέσον να προωθήσουν τα συμφέροντα και τον ευατό τους είναι οικτρά γελασμένοι ,εμείς οι απλοί φίλαθλοι της ομάδας πρέπει να μην αφήσουμε κανέναν να ασελγήσει εις βάρος της ομάδας,μέχρι τώρα πολλοί
    το έκαναν καιρός να αντιδράσουμε και να δημιουργ
    ηθει μια λαική βάση απο εμάς τους απλούς πολίτες και φιλάθλους της ομάδας ώστε ο πιερικός να κατα
    στεί βιώσιμο σωματείο,γιατί ως τώρα οι περισσότ
    εροι που διοικησαν την ομάδα την είδαν ως μέσον προβολής των επιδιώξεων τους,εκτός ελάχιστων περ
    ιπτωσεων(Βλέπε Ντούμος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!