Συμεωνίδης: Ο Πιερικός έχει ταλέντα!

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, μετά τον αγώνα της Κατερίνης...


Γιάννης Συμεωνίδης (προπονητής Πιερικού): "Παίζαμε με μια ομάδα που μέχρι σήμερα ήμασταν ισόβαθμοι και προερχόταν από πολύ καλό σερί, έχοντας δυσκολέψει ομάδες όπως ο Ηρακλής Ψαχνών, ο Εργοτέλης και ο Απόλλων. Ξέραμε ότι θα έλθει καλά στημένη και δε θα είχαμε χώρους. Στο 1ο μέρος ήμασταν νωθροί και όχι αποφασιστικοί, όμως καταφέραμε να προηγηθούμε με το φάουλ του Αποστολίδη, όμως ο Φωκικός μας ισοφάρισε και πήρε παράλληλα και το ψυχολογικό προβάδισμα. Στο β' μέρος όμως, με τις εντολές στην ανάπαυλα, μπήκαμε πιο αποφασιστικοί, πιέσαμε, τρέξαμε, πατήσαμε τη μπάλα και πετύχαμε δυο γκολ με πολύ όμορφες συνεργασίες. Θα κοιτάξουμε από εδώ και πέρα να δώσουμε ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά. Πιστεύω ότι ο Πιερικός έχει πολύ καλά ταλέντα και πρέπει να αξιοποιηθούν. Συγχαρητήρια σε όσους αγωνίστηκαν, κατέθεσαν την ψυχή τους. Καλή συνέχεια στον Φωκικό".


Πέτρος Δημητρίου (προπονητής Φωκικού): "Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο στο παιχνίδι. Στο α' μέρος ήμασταν καλύτεροι και μπορούσαμε να προηγηθούμε 0-2 ή 0-3. Δεχτήκαμε όμως ένα γκολ από στημένη φάση και μείναμε πίσω στο σκορ. Παρόλα αυτά συνεχίσαμε την πίεση και ισοφαρίσαμε σε 1-1. Είχαμε βρει χώρους, πατάγαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε καλή κυκλοφορία, ισορροπίες και συγκέντρωση. Στο β' μέρος δε βγήκαμε στο γήπεδο όπως έπρεπε, δεχτήκαμε το 2-1 και εκεί χαλάσαμε τις ισορροπίες. Είχαμε και τον τραυματισμό του Παπαζούδη (τον πάτησαν στο χέρι και έγινε αναγκαστική αλλαγή) και μετά ήμασταν αναγκασμένοι να ρισκάρουμε. Παίξαμε με τρεις στην άμυνα και σε κάποια αντεπίθεση του Πιερικού έγινε το 3-1. Δε μας βοήθησαν και οι αλλαγές. Εύχομαι στον Πιερικό καλές επιτυχίες και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία".

Γιάννης Κωστόπουλος (ποδοσφαιριστής Φωκικού): "Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πάρα πολύ καλά. Πιέζαμε τον αντίπαλο ο οποίος έκανε λάθη και είχαμε ευκαιρίες για γκολ, όμως αυτός προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα με ένα στημένο. Πιέσαμε και ισοφαρίσαμε κι εμείς από στημένη φάση και πήγαμε ισόπαλοι στα αποδυτήρια. Σε αντίθεση με το α' μέρος όπου ήμασταν πολύ καλοί, στο β' μέρος δεν ήμασταν όπως έπρεπε και μοιραία χάσαμε 3-1. Τώρα πρέπει να ανασυνταχτούμε και να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Συγχαρητήρια στα παιδιά και καλή συνέχεια".
Κώστας Αποστολίδης (ποδοσφαιριστής Πιερικού): "Χωρίς να είμαστε καλοί στο α' μέρος προηγηθήκαμε κόντρα στη ροή του αγώνα αλλά δεν καταφέραμε να πάμε με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο β' μέρος όμως μπήκαμε σαν Πιερικός, ευτυχήσαμε να κάνουμε το 2-1 και "καθαρίσαμε" το παιχνίδι στο 3-1. Από εκεί και πέρα με σωστή διαχείριση, χωρίς τραυματισμούς και κάρτες, φτάσαμε στη νίκη δίνοντας ευκαιρίες και σε κάποια νέα παιδιά. Πλέον δεν έχουμε άγχος, και στόχος μας είναι να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι και κυρίως να το χαιρόμαστε πάνω από όλα εμείς. Καλή συνέχεια στον Φωκικό". 

katerinisport

ΦΩΤΟΡΕΠΡΟΤΑΖ ΤΟΥ 'PNEWS' ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!