Κ. Παπαδόπουλος: "Δωρίζω τις μετοχές του Πιερικού σε όποιον Πιεριέα επιχειρηματία το επιθυμεί"


ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ...ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ

Θέση ή ...αντιθέση  του Δημήτριου Κεραηλίδη για τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας

Μπράβο στον ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ τον Πρόεδρο του Πιερικού, που μετά τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων αποφάσισε να φύγει από την ομάδα.
Εάν το επόμενο αφεντικό θα είναι Πιεριεύς θα το δώσει ...ΤΣΑΜΠΑ και μπράβο του. Εάν είναι εκτός Πιερίας επενδυτής, είπε πως τότε θα ζητήσει λεφτά.
Αυτή του η δήλωση, κατάθεση ψυχής έγινε στο καφέ του Προέδρου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΣΙΤΙΡΩΚΗ και μάλιστα ενώπιον πολλώ κι επώνυμων φίλων και στελεχών της Πιερικής οικογένειας.
Άρα;
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΚΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ, ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ...ΑΥΡΙΟ!
Εμείς πέραν της αντίθεσης μας σε πλείστα όσα θέματα με τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, λόγω της θέλησης μας για ΚΑΛΟ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, χειροκροτούμε την απόφαση του αυτή κι ευχόμαστε το καλύτερο....
Κι αν είναι για το ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ;;; Μακάρι να έρθει.
ΑΜΗΝ και πότε.....

10 σχόλια:

  1. ti xeirokrotoyme tn apofash toy k toy eyxomaste oti kalitero n paei apo ekei pou eir8e, n paei n gamisei allon sulogo, sikw k fyge mpas k doyme asprh mera ston pieriko mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά τέλος καλό ολα καλά μυρίζομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai o ntoumos epixeirimatias tis pierias einai, dorean tha tis parei? l;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poulaw kalampokia sti paralia, kai egw epixeirimatias theoroume, fere tin omada se mena, kaliteri diaxirisi apo to xontro tha kanw!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αναγέννηση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας δεν εξαρτάται μόνο από το ποιοί θα είναι οι ιδιοκτήτες του και το ποιοί συμμετέχουν στη διοίκηση.
    Το πρόβλημα είναι ο κόσμος δηλαδή ο λαός που έχεις .
    Ο κόσμος που στηρίζει και ακολουθεί την ομάδα , δίνει παλμό στο γήπεδο , φτερά στους παίκτες , δύναμη στη διοίκηση , μεταδίδει φόβο στους αντιπάλους και σεβασμό από τη διαιτησία .
    Ο κόσμος είναι η φλόγα , και η διοίκηση παίρνει αυτή τη φλόγα και με νοικοκυριό και διαφάνεια την κάνει λάβα που καίει τα πάντα .
    Χωρίς κόσμο δεν πας πουθενά ,σκεφτείτε ποιός από εσάς εάν αύριο κέρδιζε 5 εκατομύρια ευρώ , θα θυσίαζε έστω και 500 χιλ για το ΠΙΕΡΙΚΟ. Η απάντηση είναι ότι κανένας . Κανένας δεν θα το έκανε γιατί σε αυτή τη πόλη εκτός των μερικών εκατοντάδων ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΩΝ ΗΡΩΙΚΩΝ ΠΙΕΡΙΚΩΝ η πλειοψηφία των φιλάθλων πονάει για το Π.Ο.Κ. και τη Θεσσαλονίκη και έχει τους Μελανόλευκους δεύτερη επιλογή .
    Τώρα πόσο ένας επιχειρηματίας που δούλεψε μια ζωή και πιθανόν να έχει κομπόδεμα από φορολογημένα λεφτά ,να πάρει το ΠΙΕΡΙΚΟ , και να βλέπει στο γήπεδο βαριά 1.000 άτομα ,θα απογοητευτεί και θα τα παρατήσει .
    Εάν δεν λύσουμε το θέμα με το κόσμο , κάνοντας νέους φιλάθλους , μεταλαμπαδεύοντας την αίγλη του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας ώστε ο κόσμος να ξαναγαπήσει και να γυρίσει στην ομάδα , ότι λύση και να γίνει στο ιδιοκτησιακό αργά η γρήγορα θα αποτύχει.
    30 ευρώ είχε το διαρκείας για 20 αγώνες στη θύρα 5 και αμφιβάλλω άν πουλήθηκαν 500 κομάτια ενώ θα έπρεπε να είχαν πουληθεί τουλάχιστον 3.000
    αυτά το ολίγα . Ακου Α ΔΑΚ Κατερίνης το γήπεδο μας κύριε ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ μου , Α ΔΑΚ παρακαλώ
    only PIERIKOS καλό καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είτε σβησετε είτε όχι το αφεντικό σας ο Κεραϊλίδης γλύφτης και κωλοτούμπας θα παραμείνει. Περιμένετε, έρχονται και άλλα για τα ξεφτιλίκια του. Και αν εσείς επιμένετε να ενεργείτε σαν φασιστάκια και να σβήνετε σχόλια που σας τσούζουν έχει και άλλα blogs να βγάλουμε τα άπλυτα του καραγκιόζη στη φόρα που μας το παίζει και τιμητής των πάντων. Και μη νομίζετε ότι επειδή βρίζουμε τώρα τον Παπαδόπουλο άλλαξε η άποψή μας για τον κωλοτούμπα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είσαι ο καρκίνος του Πιερικού...μην ξαναμπείς σε αυτο το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA, ΟΣΟΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΓΡΑΦΙΚΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ δεν μας είπες όμως...

    ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ...ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ!!

    Δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργεί το αφεντικό οπως λες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν και πολύ παλιό το ποστ, και εφόσον η ΠΑΕ υφίσταται ακόμα και σε καθεστώς εκκαθάρισης, ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΊ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΜΕΤΟΧΈΣ ????

    Είσαι πολύ large ρε "πρόεδρε"....
    Δίνεις δήθεν "τζάμπα" τις μετοχές για να σου ξεχρεωσουν τα χρέη, ουσιαστικά τις πουλάς όσο είναι το ύψος των χρεών....

    Για κοιτάτε ρε κάτι λεφτάδες....
    Τέτοιοι τύποι κατέστρεψαν την ομάδα.
    Αυτό το είδος "παραγοντα" πρέπει να εκλείψει από τα Πιερικα ποδοσφαιρικα δρώμενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!