Κοιτάει την επόμενη σεζόν ο Πιερικός


Με το βλέμμα στο μέλλον, το «αύριο» και την επόμενη μέρα κινείται ήδη η ομάδα της Κατερίνης. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο τεχνικός σύμβουλος των μελανόλευκων, Γιώργος Φοιρός, μαζί με στελέχη της διοίκησης, παρακολούθησε την Τετάρτη τα ημιτελικά για το περιφερειακό πρωτάθλημα Ενώσεων.Με την ελπίδα οι επιτελείς του Πιερικού να εντοπίσουν κάποιο ταλέντο για «επένδυση» (οι ηλικίες ήταν από 17 ετών και κάτω).Για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Αναγέννηση Επανομής δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απουσίες για το τεχνικό τιμ, με εξαίρεση τον τραυματία Παναγιωτίδη, αφού οι Καθάριος και Ελευθεριάδης ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και γυμνάζονται κανονικά.

Φυσιολογικά θα χρησιμοποιηθούν ξανά αρκετοί νεαροί, όπως στα προηγούμενα ματς, ενώ ίσως ξεκινήσει πρώτη φορά βασικός ο Πλάτων Καρακατσάνης, με τους Κατερινιώτες να θέλουν την επάνοδο στις νίκες και τη θετική αντίδραση, μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

(ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ)

2 σχόλια:

  1. Η ΕΠΑΝΟΜΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2ΠΛΩ ΓΙΑΦΤΩ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩ ΣΚΩΡ ΓΤ ΠΕΡΣΥ ΧΑΣΑΜΕ ΕΔΩ 1-2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο άσχετοι είστε στην διοίκηση του Πιερικού ρε;
    Άντε μπούλο όλοι ρε, καταστρέφετε την ομάδα!
    Εδώ δεν πόνεσαν την φανέλα τα ''δικά''μας τα παιδιά,οι οποίοι θα προτιμούσαν να είναι σε κανέναν παοκ.
    Άντε στα τσακίδια!

    PIERIKOS AGAINST ALL!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!