CLUB MELANOLEYKOI: ''ΑΠΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ''

Πέρυσι ήταν ο Ολυμπιακός του Πειραιά.Φέτος ο Ολυμπιακός του Βόλου.Του χρόνου ίσως ο Ολυμπιακός ...Κυμίνων. Γεγονός είναι ότι σε κάθε ερυθρόλευκη ευκαιρία η ΠΑΕ Πιερικός έχει βάλει σκοπό να ξεφτιλίζει την ήδη υποβαθμισμένη φήμη του συλλόγου και με άλλοθι την αστυνομία και τους λόγους ασφαλείας να παραχωρεί την ΘΥΡΑ 5 στους φιλοξενούμενους. Περιττό να δηλώσουμε ότι δεν έχουμε πλέον τίποτα να συζητήσουμε με την ΠΑΕ Πιερικός γιατί δεν είμαστε οπαδοί της ίδιας ομάδας.

Ο Σύνδεσμος φυσικά θα απέχει από τις φιέστες και το διπλό της Κυριακής και ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ την λειτουργία του μέχρι την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ να μην νομιμοποιήσει με την παρουσία του την απόφαση της διοίκησης και να απέχει την Κυριακή από το γήπεδο. Για την ακρίβεια δεν έχει κανένα λόγο να παρευρεθεί στα δημοσιοσχετίστικα παιχνίδια της ΠΑΕ. Ευχόμαστε από βάθους καρδιάς τα φετινά βολιώτικα ευρώ να βγάλουν τη χρονιά και να μην επαναληφθεί η περσινή φόλα με τα πειραιώτικα... Αυτοί που βγάζουν στο σφυρί την Θύρα 5 πάντα ξέρουν καλύτερα από εμάς. Η φετινή ανοχή και κατανόηση στην πένθιμη αγωνιστική εικόνα της ομάδας -που μας γονάτισε οπαδικά- φαίνεται δεν έτυχαν ιδιαίτερης εκτίμησης. Ένα άδειο γήπεδο από Πιερικούς την Κυριακή είναι η καλύτερη ανταμοιβή σε αυτό το πισώπλατο μαχαίρωμα. 

            Η ΘΥΡΑ 5 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
                   Pierikos Club Melanoleykoi

10 σχόλια:

  1. Μαγκιά καλή ένα πανό να στηθεί στην Θύρα5 από νωρίς το πρωί ενάντιας του Παπαδόπουλου!

    Αυτό το επίθετο (Παπαδόπουλος) το έχει στο αίμα του ρε πούστη να φέρνει την δικτατορία και να κάνει μπάχαλο όλα....αλλά ξέρετε που κατέληξε και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατάληψη της θυρας -5- απο νωρις!Δεν θα μας παρουν αυτα τα εδαφη!
    Ολοι εκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. i 8yra 5 8a exei ayrio mesa 2.500 trelamenoys volares... erxomaste !!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Όλοι στα επίσημα αύριο να πούμε 2 λόγια στον Παπαδόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pare ta lefta tou mpeo kai fuge xontre stamata na koridebeis ton kosmo stis thura-5-52xronia istoria kai esu mas puges sti xounta TOU 67 fige fige pare apofasei na dosei stin thura-3 na pane o bolako kai oxi stin 5- ESEI APO ELINUKH ASTINOMEIA EISTAI GIA PATATES AKOU NA DOSETAI TIN 5 KAI SE PION TON EXTRO MAS ELEOS PIA SE ALA GUPRDA DEN THA EPETREPAN. FULATHLOUS APO TIN ALU OMADA ARA POU THA GINOUN FASARIES THA ARESEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. re file pes mou ligo karkino sta daxyla exeis? diavasa to sxolio sou k stazoun aima ta matia mou twra.... ma8e na grafeis re an8rwpe !!!

      Διαγραφή
  5. to ena kako piso apo to allo...!!! Den mporei enas papadopoulos na mas kanei oti thelei...!!! eimaste relilia an to anextoyme KAI ayto, opote ayrio stin 5 apo ekso gia katallipsi..!! Elate kanaliaaaaa.......!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MONO VOLOS REEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!! ERXOMASTE GATAKIA KAI IMASTE POLY !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιοι θα κάνουν κατάληψη;;;;οι 10 του πιερικου;;;;αχαχαχα πλάκα έχετε εκεί πάνω,κλειδωθειτε από νωρις στα σπίτια σας να μην σας πάρει το ερυθρολευκο ποτάμι παραμάζωμα κ πνιγητε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!