4x4 ο Πιερικός και 'ανεβαίνει' στα φιλικά

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στον Σβορώνο, ο Πιερικός νίκησε 1-0 τη Νίκη Βόλου, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται μόλις από το 2ο λεπτό.

Σκόρερ ήταν ο Κέρι, με αρκετή δόση τύχης, καθώς ο Γκότοβος προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα, η οποία βρήκε στον επιθετικό του Πιερικού και κατέληξε στα δίχτυα του Αποστολίδη.

Γενικά, το παιχνίδι ήταν μέτριο με λίγες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ενώ οι δύο προπονητές, Γιώργος Φοιρός (τεχνικός σύμβουλος) και Παναγιώτης Τζαναβάρας, χρησιμοποίησαν πολλούς από τους παίκτες, που είχαν στη διάθεσή τους.
Ο Πιερικός δούλεψε περισσότερο στις αμυντικές κατευθύνσεις και στις κόντρα επιθέσεις, απέναντι σε μια Νίκη Βόλου η οποία έδειξε στοιχεία συγκροτημένης ομάδας με καλή κυκλοφορία μπάλας αλλά και με πρόβλημα απέναντι σε καλή αμυντική λειτουργία, σαν κι αυτή της ομάδας της Πιερίας.


Να σημειωθεί ότι από τον σημερινό Πιερικό έλειψαν οι Καθάριος, Ελευθεριάδης και Στεφανίδης ενώ στο 14΄του φιλικού αγώνα οι Κατερινιώτες έχασαν και τον Μπρίτο με τον Βραζιλιάνο να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και να αποχωρεί.  

Διαιτητής ήταν ο Μπουμαρσόπουλος με βοηθούς τους Αναστασίου και Παπαδημητρίου


ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Λαμπάκης (65’ Παπατολίκας), Νίκου (63’ Ντόικιτς), Κρουσταλλέλης (63’ Νικολίτσης), Ιορδανίδης Ν. (63’ Καρτσαμπάς), Ιασονίδης (63΄Μιχαηλίδης), Αποστολίδης (62’ Σερέτης), Παπατόλιος (78’ Ίτσιος), Ιορδανίδης Γ. (78’Τσιρλίδης), Κέρι (78’ Παπαδόπουλος Σ.), Μανίκας, Μπρίτο (λ.τ. 14’ Βραχνός)


ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Ζουλιώτης (77’ Μπιτσάκος), Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς (46’ Γιώτας), Γκότοβος, Αναστασόπουλος (80’ Μπακάλης), Σεϊμάν (72’ Χαρτσιάς), Μανουσάκης (65’ Ισαάκ), Γέσιτς (85’ Πιτταράς), Ανιέτε (65’Τσίτας), Τζιώρας (72’ Ριβέρα).


pieriasport

8 σχόλια:

  1. πήγα και εγώ μετα απο κάτι μήνες να δω και τον φετινό Πιερικό.... μόνο αγωνιστικά άλλαξε σε ένα κομμάτι προς το καλύτερο, αυτό που με εκνεύρησε ήταν η ίδιες φάτσες που έβλεπα μπροστά μου να εκπροσωπούν τον Πιερικό, απο οτι φένεται στο τεχνικό τιμ και στην διοίκηση, το μόνο που άλλαξε απο πέρσι ήταν ο Πειδης.... Οι υπόλοιποι που παρακαλαγαμε να πάρουν τον μπούλο στην ΕΚΑΒΗ! Τους έχει ακόμη εκει, ο ένας το παίζει φύλακας του του Πιερικού και κάθετε μέσα στον αγωνιστικό χώρο πάντα σε μια θέση, αλλα την ίδια στιγμή παίζει η δικιά του ομάδα σε κάποιο άλλο χωριό... ο άλλος το παίζει γενικός διευθυντής και ο άλλος γενικός αρχηγός!!!! ΙΔΙΕΣ ΦΑΤΣΕΣ, ΑΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΝΙΩΘΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα εσύ να αφιερώσεις το χρόνο σου στην ομάδα που λες ότι αγαπάς. Κάποιοι τρέχουν τα θέματα της ομάδας, αφήνοντας οικογένειες, ενώ εσύ από ότι λες αφιέρωσες 90΄ μετάα πό μήνες. Η κριτική φίλε μου και μάλιστα ιντερνετική είναι εύκολη και ανέξοδη. Έαν έχεις κάποια πρόταση για καλύτερη διοικητική στελέχωση εδώ είμαστε να την ακούσουμε, από κριτική χορτάσαμε. εάν δεν μπορείς να βοηθήσεις άσε τουλάχιστον αυτούς που βάζουν χρήματα από την αρχή της περιόδου χωρίς να υπάρχουβ αντίστοιχα έσοδα, για να βλέπεις που και που την ομάδα σου στη Β΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εσυ να πεις τον πρόεδρο, οτι στον πάγκο υπάρχει μεγάλη βρωμιά!!!! Και δεν εννοώ ούτε τον Φοιρό, ούτε τους παίκτες, κάτσε μάντεψΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ ο πρώτος που δεν σε αρέσουν οι φάτσες και οι φατσουλες γιατί δεν αναλαμβάνεις εσύ κανένα πόστο, να σε κάνουμε εμείς όλοι κριτική θετική και αρνητική.
    Περιμένω απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε άντε κρύψου εκεί στο καφενέ σου, που θα μου πεις εμενα να αναλάβω πόστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε για να κάνεις κριτική :
    Αν έχεις στοιχεία για τον πάγκο πες τα να σε υποστηρίξουμε κι εμείς που δεν ξέρουμε. Τώρα το άκουσα από κάπου και κάποιος μου το είπε είναι λόγια του δικού σου καφενείου που πηγαίνεις. Αλλοιώς αυτό λέγεται συκοφαντία. Βαρεθήκαμε να ακούμε συνέχεια τα ίδια πράγματα από συγκεκριμένους ανθρώπους. Αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε αγοράζοντας ένα διαρκείας αφήστε τουλάχιστον ήσυχη την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε είμαι αυτός που έγραψε πρώτος, βλέπω τελευταια να μπαίνετε ολοι μαζί μεσα στο συγκεκριμένο blog και να κατηγορείτε τους πάντες και τα πάντα, ασκείτε δηλαδή κριτική στην κριτική! οτι δεν παίρνουν διαρκείας, δεν βοηθάνε, και αντιθέτως κάθονται σε ενα υπολογιστή και κρύβονται, αλλα μήπως να το σκεφτείτε λίγο καλύτερα, οτι και εσείς το ίδιο κάνετε; Υπάρχει λόγος να αντιδράτε σε κάποιους που απλα ασκούν μια κριτική? Τα βλέπετε όλα θετικά και νομίζετε οτι εμείς που μιλάμε περισσότερο μας λέτε ''μίζερους''. Κοιτάξτε λίγο και την αντίθετη πλευρά, π.χ εγώ δεν θέλω ρε παιδιά σε αυτόν τον πάγκο να κάθονται δίπλα στον μεγάλο Φοιρό ο τάδε ο τάδε και ο κάθε τάδε ''γλύφτης'' του Παπαδόπουλου! Αυτός ξέρει τι κάνει, κάνει καλα την δουλειά του, αλλα με αυτους εκει περα.. επηρεάζεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε για μας που πάμε στο γήπεδο και πέραν αυτού ουδέν, δεν ξέρουμε αν αυτά που γράφεις έχουν βάση και δεν είναι προσωπική αντιδικία με κάποιους που τυχαίνει να κάθονται στον πάγκο. Ανώνυμη και αόριστη καταγγελία από ανώνυμο επισκέπτη πόσο σοβαρή μπορεί να είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!