Αλλαγές και με τον Τύρναβο σχεδιάζει ο Θεοδοσιάδης

Νεο πλάνο αρχικής ενδεκάδας έχει στο μυαλό του το τεχνικό τιμ του Πιερικού για το ερχόμενο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Τύρναβο. 

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης και οι συνεργάτες του προσπαθούν με τον τρόπο τους να μαζέψουν τα ''σπασμένα'' κομμάτια απο την Δράμα, και να επαναφέρουν αισιοδοξία πίσω στην ομάδα, καθώς ξανά έπεσε η ψυχολογία κατά πολύ. Έτσι λοιπόν ενδέχεται να έχουμε ενα μίνι ''λίφτινγκ'' κυρίως στην άμυνα, με τον Νίκο Ιορδανίδη οπού έχουμε να δούμε καιρό στην βασική ενδεκάδα, να παίρνει μια θέση, καθώς και ο κόσμος ζητάει ξανά πίσω το δίδυμο των αδερφών ''Ιορδανίδη''. Ο Αθανασίου ενδέχεται να αλλάξει θέση και μπορεί να χρειαστεί να αγωνιστεί και σαν αριστερό μπακ η αλλιώς και στο κέντρο, αυτά φυσικά είναι θεωρίες καθώς όλα τα σχέδια, τα έχει στο μυαλό του ο προπονητής της ομάδας πλέον, Νίκος Θεοδοσίαδης.

Εκτός ο Μπρίτο, Νικολίτσης.

Βγήκε τελικά το πόρισμα για τον νεαρό Βραζιλιάνο, και η τελική διάγνωση είναι οτι υπέστη υποτροπή στον δικέφαλο και θα μείνει ακόμη μια εβδομάδα εκτός, ενώ ο Νικολίτσης θα επιστρέψει απο Δευτέρα.

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!