Γεύμα συσπείρωσης απο τον ΣΟΠ Θ-5 στους παίκτες του Πιερικού! (ΦΩΤΟ)

Ο Πρόεδρος του ΣΟΠ Λευτέρης Βασιλειάδης, ο Γιώργος Γιαμαλής και οι παίχτες του Πιερικού!
Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα, γεμάτο αισιοδοξία για ένα αυριανό θετικό αποτέλεσμα δείπνησαν οι παίκτες του Πιερικού και το τεχνικό τιμ, το μεσημέρι της Κυριακής. Διοργανωτές αυτού του δείπνου προς την ομάδα, ήταν οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Οπαδών Πιερικού Θύρα 5, οπού βάλανε τα δυνατά τους για να μείνει ευχαριστημένο το τιμ και οι παίχτες της ομάδος, έτσι λοιπόν και έγινε καθώς το κλίμα έδειχνε οικογενειακό, και έτσι άλλωστε θα έπρεπε να είναι αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το γεύμα πραγματοποιήθηκε στο πολύ φιλόξενο Κίτρος στο 'κτήμα του Αδάμου', οπού ο διευθυντής του μαγαζιού δέχτηκε με χαρά την ομάδα και τον Σύνδεσμο του Πιερικού. 

Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε εμείς, και φυσικά όλοι οι φίλαθλοι-οπαδοί του Πιερικού προς το φίλαθλο, ποδοσφαιρικό και Πιερικό κόσμο της Κατερίνης, είναι να πλαισιώσουν και αυτή την ομάδα ιδικά στον αυριανό αγώνα που δίνει ο Πιερικός απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου στις 3.00 μ.μ. Ας δώσουμε λοιπόν όλοι το παρόν μας, για να βοηθήσουμε και να δώσουμε με τον τρόπο μας την δική μας ενθάρρυνση στους νεαρούς ''πολεμιστές'' του Πιερικού μας!
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

O Αρχηγός μας Κώστας Αποστολίδης βάζει ''το στίγμα του'' στο βαρέλι που δωρίστηκε απο το αφεντικό του Κτήματος του Αδάμου!

Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ απο το γεύμα του Συνδέσμου Οπαδών Πιερικού Θύρα 5 προς του ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ.


Γιώργος Καμπερίδης, Δημήτρης Λιόλιος, Δημήτρης Αδαμόπουλος




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!