Αρχίζει ο μαραθώνιος για τον Πιερικό... του Βασίλη Τσακιρίδη

ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

Ανοιχτή Επιστολή – Κάλεσμα

Αγαπητοί Πιεριείς, συμπολίτες μου.
Αρκετά χρόνια η ομάδα μας ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας χάρισε στιγμές δόξας και θαυμασμού. Μας έδωσε το δικαίωμα να τον δοξάζουμε και να τον χαιρόμαστε, μας χάρισε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε και να πανηγυρίζουμε μαζί του.
Ο σύλλογος αυτός του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που άνδρωσε γενιές ποδοσφαιριστών και τους μετέδωσε ότι «η περηφάνεια και η αξιοπρέπεια έχουν νόημα στον αθλητισμό», πρέπει να αισθάνεται σίγουρος για το μέλλον του.
Τώρα αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα της καρδιάς μας, ανεξαρτήτως αν μας αρέσει κάτι ή όχι.
Σήμερα κλονίζεται η επιβίωση της ομάδας, παίζεται η συνέχειά της, το παρόν και το μέλλον της και δεν πρέπει να πάρουμε αψήφιστα τη συγκεκριμένη στιγμή επαναπαυόμενοι.
Πρέπει στα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια να δώσουμε το στίγμα που αρμόζει στο όνομα ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
Οφείλουμε όλοι να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες αντιπαραθέσεις έχουμε και όλοι μαζί σαν μια γροθιά, σαν μια ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια να βοηθήσουμε την ομάδα της καρδιάς μας.
Απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους, οργανωμένους οπαδούς, φιλάθλους και απλούς φίλους της ομάδας για συσπείρωση, ενότητα και συμπόρευση με μοναδικό στόχο το μεγαλείο του αγαπημένου μας ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Πιστεύω στη συλλογικότητα, στην ευγενή άμιλλα και στο ήθος των συμπολιτών μας και ευελπιστούμε στην αμέριστη συμπαράσταση όλων μας αρχής γενομένης από αύριο Δευτέρα να ξεκινήσουμε ένα πρωτοποριακό και φιλόδοξο εγχείρημα που θα μας χαρίσει πάλι τα χαμόγελα.
Πρέπει να σταθούμε αρωγοί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού τιμ και της διοίκησης στη μεγάλη αυτή προσπάθεια ανάδειξης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ώστε να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα της ομάδας μας που τόσο πραγματικά αγαπάμε.
Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ομάδα μας τη δεδομένη στιγμή, αλλά και το μεγάλο φορτίο που
αναλαμβάνει ο προπονητής, το τεχνικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση, ήρθε η στιγμή να δείξουμε όλοι εμείς ότι έχουμε συνείδηση και δεν θα αφήσουμε την ομάδα μας, αυτά τα νέα παιδιά, τώρα που μας έχουν ανάγκη να πορευτούνε μόνα τους.
Οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται το δυνατό παλμό της εξέδρας για να διατηρηθεί η ελπίδα.
Η συσπείρωσή μας τώρα, αυτή τη στιγμή, απαιτεί να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Είναι μοναδική και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει να είναι μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος προκειμένου να φθάσουμε στο στόχο, προσδοκώντας στη μαζική παρουσία και υποστήριξη.
Εμπρός λοιπόν, όλοι μαζί να προσφέρουμε στήριξη στο σωματείο μας, που γέμισε σελίδες λαμπρής παρουσίας στην ιστορία του ποδοσφαίρου και της πόλης μας.
Ας δώσουμε την ανάσα που έχει ανάγκη ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ για να συνεχίσει όχι απλά να αναπνέει, αλλά να δρα, να δημιουργεί και να προσφέρει χαρές, συνοδευόμενος πάντα από ομοψυχία, ενότητα και συναίσθημα.
Τώρα είναι η ώρα των φίλων της ομάδας, ξεκινάει μία παμπιερική εκστρατεία στήριξης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Γνωρίζοντας τον κόσμο θέλω να πιστεύω ότι σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ δεν θα αφεθεί να βαδίσει μόνος του το δύσκολο δρόμο, αλλά θα έχει τη συμπαράσταση όλων ημών των ανθρώπων του μόχθου και του φιλότιμου. Εμπρός λοιπόν ας του δείξουμε το δρόμο. Όλοι μαζί εμείς, εσείς, αυτοί, εκείνοι τα πετύχαμε. Δεν μας τα χάρισε κανείς…. φίλοι μου.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ένα όνομα, μία ομάδα που δεν τελειώνει ποτέ!


Σημ.: Δεν εκπροσωπώ κανέναν πλην του εαυτού μου.
Με εκτίμηση
Βασίλης Τσακιρίδης
Δάσκαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!