O Ίτσιος έδειξε τον δρόμο της παραμονής στον Πιερικό (1-0)

Αφεντικό της πόλης ο Πιερικός, 1-0 τον Βατανιακό

Ο Πιερικός πήρε την νίκη στο ντέρμπι της Κατερίνης απέναντι στον Βατανιακό με 1-0 στο ματς που άνοιξε την 22η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Football League. Χρυσός σκόρερ ο Ίτσιος.
kompra pierikos
Ο Βατανιακός ξεκίνησε πιο δυνατά και στα πρώτα 20 λεπτά του ματς ήλεγχε καλύτερα το ρυθμό του παιχνιδιού. Μάλιστα έχασε και τις δύο πρώτες μεγαλές ευκαιρίες με πλασέ των Βούτσια (14') και Αλεξίου (20') όπου απέκρουσε ο Παπατολίκας.
Ο Πιερικός από το 20' και μετά ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά δεν μπόρεσε να παράξει κάποια φάση.
Το δεύτερο ημίχρονο, συνεχίστηκε με τους αργούς ρυθμούς του πρώτου αλλά εκει που κάνεις δεν το περίμενε το γκολ ήρθε από την πλευρά των γηπεδούχων που χτύπησαν σαν «κόμπρα» στο κατάλληλο σημείο.
Στο 82' ένα γεμίσμα στην περιοχή του Βατανιακού δεν απομακρύνθηκε καλά με την μπάλα να καταλήγει στον Ίτσιο. Αυτός επιχείρησε ένα διαγώνιο σουτ που βρήκε δίχτυα αφού ο Βασιλειάδης δεν μπόρεσε να το αποκρούσει. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (83') ο Ελευθεριάδης προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο γκολ για την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη με σουτ εκτός περιοχής αλλά ο Βασιλειάδης ήταν σε ετοιμότητα.
Το τελικό 1-0 δίνει περισσότερες ελπίδες στον Πιερικό για παραμονή καθώς παραμένει στην 10η θέση. Ο Βατανιακός από την άλλη είναι αναγκασμένος να παλέψει στις επόμενες πέντε αγωνιστικές καθώς βρίσκεται στην 13η θέση, δεν είναι όμως σε καμία περίπτωση χαμένος
Οι συνθέσεις
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Αποστολίδης (85' Χ. Καρτσαμπάς), Ίτσιος, Παπαδόπουλος(Παπατόλιος 80'), Μανίκας, Μπρίτο (72' Τσιρλίδης), Ελευθεριάδης.
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Βασιλειάδης, Κολαξίδης (67' Μπάσταζιτς), Εμμανουήλ, Γιαλαμίδης, Στούμπος, Τροΐρης, Λαζαρίδης, Εμβούε (77' Γιαπιτζής), Αλεξίου (60' Μίλιτς), Ποτουρίδης, Βουτσιάς.
Διαιτητής: Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Χαδήμογλου, Περικλείδης (Μακεδονίας)
Σκόρερ: Δημήτρης Ίτσιος (82')


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!