Και τώρα..... ''Αγώνας δρόμου'' για τον Πιερικό!

Σημαντικό βήμα για την απομάκρυνση της από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού πέτυχε η Καβάλα που επιβλήθηκε του Πιερικού με 2-0.

Αργοναυτική… εκστρατεία η Καβάλα, 2-0 τον Πιερικό | onsports.gr
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς τη μεγάλη φάση αλλά είχε ένα χαμένο πέναλτι για τους «αργοναύτες» και μια αποβολή για τους Κατερινιώτες. Όλα αυτά στο 21' όταν Λαζαρίδης αποβλήθηκε για λογαριασμό του Πιερικού λόγω ανατροπής του Καρλόπουλου, με το διαιτητή να δίνει το πέναλτι.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Καρλόπουλος αλλά ο Παπατόλικας έπεσε σωστά στη γωνία του και κράτησε το μηδέν για τον Πιερικό. Το σκόρ άνοιξε στο 75΄ ο Καπνίδης ενώ ο Πάλλας διαμόρφωσε στο 84' το τελικό σκορ.
Καβάλα: Γιαννίκογλου, Καζαντζίδης, Βαλεριάνος, Πόπτσης (44' Άρτσε), Γκαρακλίδης, Κουρέλλας (85΄Ντομί), Ντουτσαρίδης, Πάλλας, Καρλόπουλος, Παπαργυρίου, Καπνίδης
Πιερικός: Παπατόλικας, Λαζαρίδης, Νικολίτσης, Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Παπατόλιος, Ίτσιος, Μανίκας, Βινίσιους (60' Καραγκούνης), Ελευθεριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!