Γιώργος Καμπερίδης: Θέλω να πιστεύω ήταν ανθρώπινα λάθη

Ο προπονητής του Πιερικού μίλησε για τα διαιτητικά λάθη του αγώνα με την Καρδίτσα.
cfoot2
Ο προπονητής του Πιερικού, Γιώργος Καμπερίδης, μίλησε για την προσπάθεια που κάνουν οι Κατερινιώτες να αποφύγουν τον υποβιβασμό κι αναφέρθηκε στα διαιτητικά λάθη που έγιναν στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena:
Για την ήττα από την Αναγέννηση: «Αγωνιστικά το παιχνίδι αυτό για μένα το έχει κερδίσει. Στα δυο παιχνίδια με Γάζωρο και Καρδίτσα η αγωνιστικής μας εικόνα έπρεπε να δώσει έξι βαθμούς και μας έδωσε έναν. Γίνανε κάποια πράγματα τα οποία δεν ξέρω πώς να τις χαρακτηρίσω. Είναι η περίπτωση του πέναλτι γύρω στο 20ο λεπτό, ενώ το δεύτερο γκολ είναι καταφανέστατο οφσάιντ. Θέλω να πιστεύω ότι από ανθρώπινα λάθη, δεν θέλω να πιστεύω ότι έγινε κάτι εσκεμμένα. Η ομάδα μας έδειξε ότι έχει πίστη, έχει διάθεση, τα παιδιά βγάζουν αυτά που πρέπει καθημερινά στις προπονήσεις. Για μένα το είπα και στα παιδιά αυτό το παιχνίδι, αγωνιστικά το κερδίσαμε. Κοιτάμε πλέον παιχνίδι με το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο».
Για το παιχνίδι με τα Γιαννιτσά: «Μένουν έξι αγωνιστικές και το κάθε παιχνίδι για μας αλλά και για όλες τις ομάδες που παλεύουνε για την αποφυγή των τριών τελευταίων θέσεων είναι τελικοί. Πιστεύω ότι θα γίνει μια πραγματική μάχη ανάμεσα στις δυο ομάδες που καίγονται. Κάποιοι την θεωρούν τελειωμένη την Αναγέννηση αλλά εγώ πιστεύω ότι θα τα παλέψει όλα τα ματς. Και με τον Θανάση τον Δημόπουλο στον πάγκο είναι αρκετά βελτιωμένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!