ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (PRE-GAME)

ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ κ.ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ. ΟΙ 19 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ : ΠΑΤΣΙΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΤΟΛΙΚΑΣ, ΙΤΣΙΟΣ, ΠΑΠΑΤΟΛΙΟΣ, ΝΙΚΟΥ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΠΕΙΚΟΣ, ΝΙΚΟΛΙΤΣΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΜΑΝΙΚΑΣ, ΚΕΡΙ, ΜΠΡΙΤΟ, ΤΣΙΡΛΙΔΗΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΤΣΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ.

*Απο τους 19 ποδοσφαιριστές θα εξαρτηθεί λίγο πριν το μάτς εάν θα αγωνιστούν οι Κέρι και Μπρίτο, καθώς ταλαιπωρούνται απο τραυματισμό.
Κανονικά ο Νικολίτσης και Καρτσαμπάς, Ενώ επανέρχονται οι Ίτσιος, Λαζαρίδης απο τιμωρία.
*Τίποτε νεότερο για την πολυπόθητη ενημερότητα, που μοιάζει να απομακρύνεται απο 'τα χέρια του Πιερικού', πάντως έτσι και αλλιώς το τεχνικό τιμ και οι διοίκηση της ομάδος, δείχνουν αισιόδοξη και εμπιστεύονται το υπάρχον ρόστερ.

Πιθανή ενδεκάδα: Παπατολίκας, Νικολίτσης, Καρτσαμπάς, Ιορδανίδης, Λαζαρίδης, Ίτσιος, Αποστολίδης, Παπατόλιος, Παπαδόπουλος, Ελευθεριάδης, Μανίκας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 16/2/14 ΏΡΑ 3.00 μ.μ ΓΗΠΕΔΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ!


Υ.Γ Υπήρξε μια συντήρηση μέσα στην εβδομάδα στην ιστοσελίδα μας, και γιαυτό δεν ενημερωνόταν αυτές τις ημέρες, το μόνο σίγουρο είναι οτι κάτι καλό ετοιμάζουμε για όλους εσάς τους αναγνώστες και φιλάθλους της ομάδας που μας στηρίζεται ολο αυτόν τον καιρό. Στόχος μας η έγκυρη και σωστή ενημέρωση. Σύντομα θα προστεθούν κατηγορίες επιλογών στο σαιτ για τα νέα των ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ, ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΟΛΛΕΥ.

www.pierikosnews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!