Ο Συμεών Παπαδόπουλος μιλάει για όλους και για όλα.!!

Αποκλειστικά και μόνο στο ''PierikosNews'' ένας εκ
των βασικών προταγωνιστών  του Πιερικού ο Σίμος Παπαδόπουλος μιλάει για την σημαντική νίκη στα Γιαννιτσά, το καλό κλίμα των αποδυτηρίων όπως και την εξαιρετική δουλειά του Προπονητή.



Συμεών Παπαδόπουλος: Στο γήπεδο εχθές υπήρχε μόνο μια ομάδα και αυτή ήταν ο Πιερικός. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πήραμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, αν συνεχίσουμε να δίνουμε ψυχή και σώμα σε κάθε αναμέτρηση δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα. Πλέον το κλίμα στα αποδυτήρια είναι υπέροχο και τα χαμόγελα επέστρεψαν ξανά. Πιστεύω οτι είναι πολύ σημαντικό κομμάτι τα αποδυτήρια κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Όσον αφορά τον προπονητή μας Γιώργο Καμπερίδη θα ήθελα να πω οτι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής με πάρα πολλές γνώσεις πράγμα που φαίνεται καθημερινά στο γήπεδο. Εξάλλου με τον ερχομό του η ομάδα ανέβηκε δυο κλίμακες πιο πάνω, πράγμα που φαίνεται και απο την απόδοση της ομάδας σε κάθε παιχνίδι.

Γιάννης Ελενίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!