Δεν «Χ»άθηκε και τίποτα!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Πιερικού με τον Εθνικό Γαζώρου που έμειναν στο 1-1.
«Χ»αμένοι στην Κατερίνη Πιερικός και Γάζωρος | onsports.gr
Αποτέλεσμα που δεν «βολεύει» καμιά ομάδα, τους Κατερινιώτες για την προσπάθεια που κάνουν να ξεφύγουν από την ζώνη του υποβιβασμού και τους Σερραίους που θέλουν να μπουν στα πλέι όφ της κατηγορίας. Απο εκεί και πέρα όμως δεν χάθηκε ακόμη τίποτε για τον Πιερικό καθώς ο μαραθώνιος που ξεκίνησε απο σήμερα, ξεκίνησε έστω και με πόντο.... Το θέμα όμως που συζητήθηκε ιδικά μετά τον αγώνα, ήταν αυτό του ¨μαγικού χαρτιού¨ της ενημερότητας, οπού με την απόκτηση της ο Γιώργος Καμπερίδης θα μπορεί να προσθέσει και να υπολογίζει ακόμη σε 7 με 8 παίκτες!
Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους οι οποίοι προηγήθηκαν στο 12΄ με σουτ του Μανίκα. Ο Εθνικός Γαζώρου στη συνέχεια ανοίχτηκε προκειμένου βρει ανοιχτούς διαδρόμους και να κάνει την ζημιά στην αντίπαλη εστία. Στο 80' όμως Γαϊδαρτζής με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
Υ.Γ Στο τέλος του αγώνα διαπυστώθηκαν για την ομάδα του Πιερικού 3 τραυματισμοί. Αυτοί του Νικολίτση, Μπρίτο και Καρτσαμπά με τον τελευταίο να μην υπάρχει κάτι ανησυχητικό, πάντως για τους άλλους δύο θα χρειαστούν εξετάσεις. 
ΥΓ 2: Εξαιρετική εμφάνιση πέτυχε ο Καραγκούνης στο 1ο ημίχρονο στα εξτρέμ. Ενώ οι ¨αρχηγοί¨ (Αποστολίδης-Μανίκας) έχυσαν αρκετό ιδρώτα για να πάρουν κάτι καλύτερο απο τον σημερινό αγώνα, όμως κάτι τέτοιο μετά απο μεγάλη ατυχία στα τελευταία 10 λεπτά, δεν ήρθε. Απο την άλλη, η εμφάνιση του Μπρίτο άφησε ερωτηματικά. 
ΠΙΕΡΙΚΌΣ: Παπατολίκας, Καραγκούνης, Νίκου, Καρτσαμπάς (85' Μιχαηλίδης), Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Παπατόλιος, Μανίκας, Παπαδόπουλος, Νικολίτσης (15' Μπρίτο, 73' Τσιρλίδης), Ελευθεριάδης
ΕΘΝΙΚΌΣ ΓΑΖΏΡΟΥ: Μέλκας, Νύρλας, Κουκόλης, Μερεσιώτης (47' Γαϊδαρτζής), Δέντσας, Τζούριτς, Καράμπελας, Μπαργκά, Κωνσταντινίδης (76' Νατσιόπουλος), Σκέριαντς (47'Ναστέφσκι), Μπουντίνοφ

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ!

    Πολύ σε ανέχτηκε η Κατερίνη και η ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!