Χίλια νέα καθίσματα στο Α ΔΑΚ Κατερίνης

Ικανοποίηση επικρατεί στην Ε.Π.Σ. Πιερίας με την τοποθέτηση των νέων χιλίων καθισμάτων στη βόρεια κερκίδα του Α’ Δ.Α. Κατερίνης, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμες οι επί πλέον θέσεις για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Τουρκία για την προκριματική φάση του UEFA EURO U-21 που θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014.

Το έργο υλοποιήθηκε με την έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβαση του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη. Καθοριστική και η διαρκής επιμονή για γρήγορη ολοκλήρωση της προσπάθειας από τον πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ Θωμά Παπαδημητρίου αλλά και από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Νίκο
Παπαζιώγα που συνδράμει στο έργο.
Ενθουσιασμένος βρέθηκε στο γήπεδο το μέλος της ιοίκησης της Ε.Π.Σ. Πιερίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Κώστας Καρέκλας ο οποίος με την έναρξη των εργασιών τοποθέτησης των καθισμάτων, δήλωσε: «Η άρτια συνεργασία ήμου Κατερίνης και Ε.Π.Σ. Πιερίας για μια ακόμα φορά απέδωσε καρπούς. Τα νέα χίλια καθίσματα θα μας δώσουν λύσεις στο αίτημα των φιλάθλων της Πιερίας για μεγαλύτερη παρουσία συμπολιτών μας στον αγώνα της Ελλάδας με την Τουρκία, μάλιστα μετά το αδιαχώρητο που δημιουργήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο με τη συνάντηση Ελλάδας – Σουηδίας. /ς Ε.Π.Σ. Πιερίας νοιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση.»

πηγή:http://katerini-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!