Άτυχος αλλά ''ωραίος'' ο Πιερικός στη Χάλκη!

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε απόψε ο Πιερικός οπού ηττήθηκε με 2-1 απο την Νίκη Βόλου, ικανοποιώντας όμως με την επίδοση του στο 1ο ημίχρονο, καθώς θα μπορούσε με λίγο περισσότερο τύχη και αποτελεματικότητα να φύγει και με την νίκη απο το γήπεδο της Χάλκης. Αδυναμία φάνηκε στην ανταπόκριση της ομάδας στα στημένα του αντιπάλου, καθώς απο δύο τέτοια, η ομάδα ηττήθηκε. Σκόρερ του ενός τέρματος ο Γεωργίου, ο οποίος συμπληρώνει 2 γκολ σε 3 αγώνες.


Ο Ναουμίδης στο 30ό λεπτό άνοιξε το σκορ, πέντε λεπτά αργότερα ο Γεωργίου ισοφάρισε με πέναλτι και ο Μέτσε με σουτ στο 71' χάρισε το τρίποντο στους "κυανόλευκους".

Οι Μελανόλευκοι απειλούσαν συνέχεια στο 1ο ημίχρονο την εστία του Σταυράκη. στο 12' με σουτ του Τσεβά που έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο και είχαν δεύτερη φάση λίγο αργότερα όταν ο Μ. Παπαδόπουλος με φάουλ ανάγκασε τον Σταυράκη να επέμβει σε κόρνερ. Στη συνέχεια απο ένα σουτ ο καθένας είχαν οι Καράμπελας-Γεωργίου με τον πρώτο να βρίσκεται σε ''θέση βολής'' αλλα η μπάλα ''έξυσε'' το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο,ο Πιερικός δεν μπήκε απόλυτα συγκεντρωμένος και η ροή του αγώνα τον έβρισκε συχνά να απειλείται απο τα πλάγια, καθώς οι ''Νικιώτες'' ήθελαν οπωσδήποτε να πιέσουν απο εκείνη την μεριά για να κερδίσουν κάποια στημένα. Τα στημένα τώρα, ο εχθρός της ομάδας του Ζαλίκα στον σημερινό αγώνα. Οι γηπεδούχοι απειλούσαν συχνά απο κόρνερ και εκτελέσεις φάουλ με τους παίκτες του Πιερικού να χάνουν αρκετά στον ''αέρα'', ο λόγος όμως που συνέβει αυτό είναι ότι η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη έχει αρκετούς ψηλούς ποδοσφαιριστές, ενω ο Πιερικός δεν έχει ιδιαίτερα ''ψηλό'' ρόστερ.

Το "χρυσό" γκολ για την ομάδα του Μπίλη μπήκε στο 71ο λεπτό όταν από εκτέλεση κόρνερ, και μια ''αναμπουμπούλα'' στην άμυνα του Πιερικού που δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα, ο Μέτσε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πιερικός στη συνέχεια κατάφερε με οποιοδήποτε τρόπο να πιέσει και να ανέβει στην περιοχή της Νίκης, δεν κατάφερε όμως να απηλείσει ιδιαίτερα και έτσι με το σκορ 2-1 η Νίκη πανηγύρισε την τρίτη της επιτυχία σε ισάριθμα παιχνίδια. Ενώ ο Πιερικός μένει στους 4 βαθμούς έχοντας 1 νίκη 1 ισοπαλία και μια ήττα. 

Επόμενος αγώνας για τον Πιερικό, την Τετάρτη κιόλας που μας έρχεται στην 4η και εμβόλιμη αγωνιστική της Γ Εθνικής απέναντι στην ομάδα του Αχέρων Καναλακίου εκτός έδρας. Ο Αχέρων σε 3 αγώνες δεν κατάφερε να πάρει τίποτα και βρίσκεται στους 0 βαθμούς, έχοντας και εξωαγωνιστικά προβλήματα. Και είναι μια ευκαιρία για τον Πιερικό να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο απο μια νίκη που θα δώσει ψυχολογικό και αγωνιστικό αβανταζ για την συνέχεια.
Συνθέσεις:

Νίκη Βόλου: Σταυράκης, Κεμάλλι, Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ναουμίδης, Βέργος (57' Κόλα), Ιβανίδης, Μέτσε (89' Κανταρτζής), Κανελλόπουλος, Ελευθεριάδης (83' Μπαλαράμπε), Κρεββατάς.

Πιερικός: Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρουπής, Ανδρέου, Κώτσιας, Ιορδανίδης, Καράμπελας, Γεωργίου, Κωνσταντίνου, Μ. Παπαδόπουλος, Τσεβάς.







Στη Χάλκη βρέθηκαν και περίπου 20 φίλοι της ομάδος μας.


Γ΄Εθνική-2ος όμιλος: Αποτελέσματα-Βαθμολογία-Επόμενη αγωνιστική

Αποτελέσματα 2ου Όμιλου


ΑΕ Φαρκαδόνας – Εθνικός Φιλιππιάδας 0-0

Πύδνα Κίτρους – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 4-1



Οπούντιος Μαρτίνου – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-1

Τύρναβος – Ρήγας Φεραίος 1-2

Πύρασος – Θεσπρωτός 3-1

Φωκικός – Δωτιέας Αγιάς 2-4

Αιγινιακός – Αχέρων Κανα/κιου 1-0

Νίκη Βόλου – Πιερικός 2-1

Ρεπό: Οικονόμος Τσαριτσάνης

Βαθμολογία
ΘΕΣΗ      ΟΜΑΔΑ         ΑΓΩΝΕΣ     ΒΑΘΜΟΙ
1.Νίκη Βόλου                 3          9
2.Δωτιεύς Αγιάς            3          7
3.Καραϊσκάκης ΑΕ         3          7
4.Αιγινιακός                   3          6
5.Πύρασος Ν. Αγχιάλ.    3          6
6.Θεσπρωτός                 3          6
7.Εθνικός Φιλιππιάδας   3          5
8.Πιερικός                     3          49.Πύδνα Κίτρους            2          3       
10.Αχιλλέας Νεοκαισάρ.  2          3
11.Οικονόμος Τσαριτς.    2          3
12.Τύρναβος 2005           3          2
13.Ρήγας Φεραίος           2          3
14.Φαρκαδόνα                3          1
15.Φωκικός                     3          0
16.Οπούντιος Μαρτίνου   2          0
17.Αχέρων Καναλακίου    3          0


Επόμενη 4η αγωνιστική, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 16:00.

Πύδνα Κίτρους-Φαρκαδόνα

Εθνικός Φιλιππιάδας-Οπούντιος Μαρτίνου

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Οικονόμος Τσαριτσάνης

ΑΕ Καραϊσκάκης-Τύρναβος

Ρήγας Φεραίος-Φωκικός

Θεσπρωτός-Αιγινιακός

Δωτιέας Αγιάς-Νίκη Βόλου

Αχέρων Καναλακίου-Πιερικός

Ρεπό: Πύρασος Ν. Αγχιάλου

1 σχόλιο:

  1. Ας μας εξηγήσει ή διοίκηση που οφείλεται για μια ακόμα απουσία του Πεεφ από την ομάδα. Εδώ υπάρχουν ομάδες που στήθηκαν μετά από μας και έχουν στο ρόστερ ξένους παίκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!