''Χ''άθηκαν βαθμοί για τον Πιερικό!

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πιερικός – Θεσπρωτός 0-0


Είχαν τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν και να πάρουν τους βαθμούς της νίκης ο γηπεδούχος Πιερικός και ο Θεσπρωτός αλλά αυτό δεν έγινε με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις στην Κατερίνη.

Οι Κατερινιώτες μπήκαν καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο και πίεσαν για να βάλουν πρώτοι το γκολ. Δε τα κατάφεραν όμως με την ομάδα της Ηγουμενίτσας να ισορροπεί στη συνέχεια και να «πατάει» καλύτερα στο γήπεδο στα περίπου 30-35 λεπτά του 1ου μέρους.
Στο 2ο μέρος το σκηνικό άλλαξε με τον Πιερικό να είναι καλύτερος αλλά να μην μπορεί να φτάσει στη νίκη παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Μόλις στο 2ο λεπτό κόρνερ του Παπαδόπουλου και κεφαλιά του Κωνσταντίνου πέρασε ελάχιστα άουτ. Θλάση στο δικέφαλο ο Άκης Γεωργίου στο 8. Ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού ζήτησε αλλαγή. Στο 15΄σέντρα από φάουλ του Κοζάκη και απευθείας πλασέ του Πέντζα με τη μπάλα να περνάει επάνω από τα δοκάρια του Φιρινίδη και στο 16΄νέα σέντρα και κεφαλιά του πρώην ποδοσφαιριστή του Πιερικού Στεφανίδη, ελάχιστα έξω η μπάλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Πιερικού.
DSC03416
Ο Θεσπρωτός στο πρώτο 20λεπτο είναι πιο ψηλά και απειλεί από στημένα και σουτ από μακριά τον Φιρινίδη. Έτσι και στο 22΄μετά από ωραία ενέργεια του Σουκρήογλου από αριστερά και πάσα στον Καρυπιάδη, ο τελευταίος έπιασε δυνατό σουτ που πέρασε λίγο άουτ.
Στο 40΄κράτησε καλά τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής ο Καράμπελας και στο σωστό χρόνο πάσαρε στον Πέεφ που σούταρε όμως άψυχα και μπλόκαρε εύκολα ο Κωνσταντάκος.
Στο 41΄εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου ο Τσεβάς έπιασε δυνατή κεφαλιά και σαν από μηχανής θεός ο Κωνσταντάκος «έφυγε» στην πορεία της μπάλας τη βρήκε και με τη βοήθεια του δοκαριού απομακρύνθηκε από την περιοχή του Θεσπρωτού στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 1ο μέρος.
Στο 53΄ ο Πιερικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Καράμπελα να χάνει τον βηματισμό του και να πέφτει μόλις ένα μέτρο πριν τη γραμμή του γκολ και να προσπαθεί με το κεφάλι να σπρώξει τη μπάλα που περνάει μπροστά του στα δίχτυα αλλά να μην τα καταφέρνει. Στην αντεπίθεση ο Θεσπρωτός απαντάει με καλό δυνατό συρτό σουτ του Στεφανίδη που διώχνει δύσκολα με υπερένταση σε κόρνερ ο Φιρινίδης.
DSC03415
Στο 67΄ σέντρα σουτ του Καράμπελα από αριστερά, τσίμπησε τη μπάλα με το κεφάλι ο Τσεβάς για να περάσει αυτή ελάχιστα άουτ.
Η πολύ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τον Πιερικό στις καθυστερήσεις με τον Παπαδόπουλο να αποφεύγει τους αμυντικούς του Θεσπρωτού και να σουτάρει απο το ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια και τη μπάλα να βρίσκει τη συμβολή των δικών και να φεύγει μακριά απο την εστία των φιλοξενουμένων.
Συνθέσεις
Πιερικός (Ζαλίκας): Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Κωνσταντίνου, Γεωργίου (9΄ λ.τ.Τζιώλης), Καράμπελας, Τσεβάς, Παπαδόπουλος, Πέεφ
Θεσπρωτός (Λαδιάς): Κωνσταντάκος, Κοζάκης (63΄Μπίκας), Σαλταπίδας, Μήτσης, Καρύδης, Καρυπιάδης, Σουκρήογλου, Μώκος, Πέντζας, Τζερεμές (49΄Πανταζής), Στεφανίδης. (88΄ Μητσέλος Α.)


pieriasport.blogspot.gr

6 σχόλια:

  1. Καλή και ελπιδοφορα εμφανιση. Όμως ο Πεεφ χαραμιστηκε για ένα ημίχρονο παίζοντας πίσω. Όταν βγήκε μπροστά στο Β ημίχρονο ή ομάδα έπαιξε καλύτερα. Μας λείπει ένας καθαρόαιμος φορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά μας λείπει ο παίκτης για το εύκολο γκολ. Κατά τα αλλά με τις υπάρχουσες συνθήκες ή ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάθηκε ένα ημίχρονο ως που να βρει ο Πέεφ τη θέση του, που πρέπει να είναι μπροστά,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παρα τις ευκαιριες ο παγκος κοιμοταν και δεν φρεσκαρε με καποια αλλαγη την ομαδα για να βοηθηση να μπει το γκολ ποιο ευκολα πολυ λειπαμε για τον προπονητη που εχει κανει την ομαδα να πετα και με το να μην κανει αλλαγες 5 παιχνιδια τωρα εχασε 4 ποντους 2 χτες και 2 που δεν φρεσκαρε την ομαδα στον τυρναβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρεπει ο προπονητης να κανει αλλαγες ετσι δινει νεα ορμη στην ομαδα οι αλλαγες παντα οφελουν προς το καλυτερο διοτι θα δωσουν νεα φρεσκαδα στο ματς είναι αποδεδειγμενο και επιστημονικα αλλα μπερδευεις και την αντιπαλη ομαδα. Για αυτό κοουτς πρεπει να πραγματοποιείς αλλαγες ποδοσφαιριστών να δινεις παιχνίδια στα παιδια πρεπει να το φιλοσοφισεις καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνο με τον φιλο αν εκανε καποια αλλαγη χτες θα επερνε το παιχνιδι χτες καραμπελας και ο τσιωλης εκαναν σεντρες και μεσα στην περιοχη ηταν μονο οτσεβας ειχε πολυ πισω την ομαδα γιατι φοβιθηκε το παιχνιδι πιερικος ειμαστε δεν θα φοβομαστε τα χωρια ελεος ποια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!