ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟ 19οΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Στα πλαίσια του κοινωνικού χαρακτήρα και της αμφίδρομης επαφής της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με την τοπική κοινωνία και ειδικά με τη νεολαία/μαθητές, επισκέφθηκε την Παρασκευή με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, τεχνικού τιμ και διοίκησης το 19οΔημοτικό Σχολείο Κατερίνης.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας με τους ποδοσφαιριστές: Κατσιαμήτα Αλέξανδρο, Πέεφ Όλιβερ,Παπουτσογιαννόπουλο Θεόδωρο, Ιορδανίδη ΝίκοΚωνσταντίνου Δημήτρη, Καράμπελα Χρήστο, Κουρούπη Θεόφιλο και με επικεφαλή της διοίκησης τον Υπεύθυνο τύπου Βασίλη Τσακιρίδη και τον προπονητή Γιώργο Καμπερίδη επισκέφθηκαν το παραπάνω δημοτικό σχολείο στα πλαίσια «Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ κοντά στη νεολαία» 


Η υποδοχή από τους μαθητές του σχολείου και τους εκπαιδευτικούς ήταν θερμή με τη διεύθυνση του σχολείου τον διευθυντή κ. Αθανάσιο Κοντοφάκα και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου να καλωσορίζουν την αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο σχολείο τους, με χαρά και συνθήματα μαθητών. Με τη σειρά τους ο κ. Βασίλης Τσακιρίδης και ο κ. Γιώργος Καμπερίδης ευχαρίστησανόλους για την υπέροχη υποδοχή αναφέροντας πως ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι κοντά στη νεολαία και στους μαθητέςμε δράσεις δωρίζοντας στο σχολείο μια ποδοσφαιρική μπάλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της ομάδας ως ενθύμιο της επίσκεψης. Ακολούθησε προς έκπληξη όλων κι ένα δίτερμα στον αύλειο χώρο του σχολείου με τις ομάδες των μαθητών και των μαθητριώνμεγάλων τάξεωνγια την ιστορία του σχολείου νικήτριες ήταν οι ομάδες των σχολείων αντίστοιχα, αλλά πάνω απ΄όλα νίκησε «η χαρά» στα πρόσωπα των μαθητών. Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να περάσουν διαφορετικές στιγμές εκτός αγωνιστικών χώρωνσυνομιλώντας και μοιράζοντας αυτόγραφα και  χαράστους μαθητές και προσκαλώντας όλο το σχολείο για ταεντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος, παίρνοντας δύναμη από τους μαθητές για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δείχνοντας έμπρακτα ότι η ομάδα θέλει δίπλα της τους νεαρούς μαθητές ως δωδέκατο παίχτη.
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση του 19ουΔημοτικού Σχολείου Κατερίνης τον διευθυντή κ. Αθανάσιο Κοντοφάκα, για την πολύ όμορφη φιλοξενία και εύχεται στους εκπαιδευτικούς καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους και στους μαθητές καλή πρόοδο στη σχολική τους ζωή.                                                                                              
                                                         
                               Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!