Το ματς της χρονιάς την Δευτέρα με Πύρασο!

Μετά και την εκτός έδρας νίκη στην Τσαριτσάνη, η ψυχολογία και η διάθεση όλων στις τάξεις του Πιερικού είναι στα ύψη, κάτι που αυτό δίνει ένα έξτρα μπόνους για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Πύρασο που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα αντί για Κυριακή λόγω του ότι εκείνη τη μέρα θα υπάρξουν αγώνες που διοργανώνει η ΕΠΟ στο Α'ΔΑΚ. 

Έτσι για να έχει διπλή αξία το διπλό στον Οικονόμο, ο Πιερικός πλέον προετοιμάζεται απο σήμερα για τον επόμενο αγώνα με τον Πύρασο ώστε να φτάσει σε μια ακόμη νίκη που θα τον βγάλει για τα καλά απο τον όποιο κίνδυνο. 
 Ο προπονητής Νίκος Ζαλίκας θα πρέπει να καλύψει δύο σημαντικά κενά, αυτά είναι του Κωνσταντίνου και του Κουρούπη. Δύο υπέρ-σημαντικοί ποδοσφαιριστές για την ομάδα του Πιερικού οπού λόγω συμπλήρωσης καρτών θα χρειαστεί να λείψουν απο τον εντός έδρας αγώνα του Πιερικού της Δευτέρας. 

Ο Νίκος Ζαλίκας θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα σε αυτό το τριήμερο προπονήσεων ώστε να καλυφθεί το κενό αυτό. Σήμερα η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 μ.μ στο Ν.Κεραμίδι.

Υ.Γ Τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πύρασο θα τον παρακολουθήσετε LIVE απο το PierikosNews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!