Δημήτρης Κωνσταντίνου: «Πιστεύω θα τερματίσουμε από την 3η έως την 5η θέση»

Στο PierikosNews μίλησε ο αμυντικός μέσος της ομάδας μας, Δημήτρης Κωνσταντίνου οπού είναι ‘’βράχος’’ στην ενδεκάδα από την αρχή της σεζόν, καθώς δεν έχει χάσει παιχνίδι μέχρι στιγμής. Πρόκειται λοιπόν για έναν εκ τους αρμόδιους ποδοσφαιριστές της αναγέννησης και της νέας αυτής προσπάθειας του Πιερικού ώστε να επαναφερθεί εκεί που αξίζει. Ο Δημήτρης μας μιλάει για το κλίμα και τα αποδυτήρια της ομάδας την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, για την συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς και για τον ερχόμενο εντός έδρας αγώνα με την Πύδνα Κίτρους, οπού όπως δηλώνει... θέλει τον κόσμο και τους φιλάθλους, δίπλα στην ομάδα!
Διαβάστε την συνέντευξη του Δ.Κωνσταντίνου:

«Η ομάδα αυτήν την στιγμή είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο ασχέτως εάν δεν παίρνει πολλές φορές αυτό που αξίζει στους αγώνες. Η ψυχολογία της ομάδας μετά και τον τελευταίο αγώνα είναι πολύ καλή, αν και πάλι δεν πήραμε τους 3 βαθμούς, όμως ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και πιστεύουμε ότι στο επόμενα παιχνίδια θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε, και θα ανεβούμε ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία γιατί η ομάδα όπως ξέρετε δεν παλεύει να σωθεί αλλά να πλασαριστεί όσο καλύτερα μπορεί στην βαθμολογία. Πιστεύω θα τερματίσουμε από την 3-5 θέση».
«Το Σάββατο παίζουμε έναν αγώνα όπως όλοι οι υπόλοιποι, παίζουμε με μία καλή ομάδα όμως εμείς πάμε πάντα για την νίκη. Για τον κόσμο θέλω να πω ότι ελπίζουμε να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει όπως έγινε στο τελικό κυπέλλου γιατί ο στόχος της ομάδας εκτός του ποδοσφαιρικού μέρους είναι να επαναφέρει πίσω τον κόσμο στο γήπεδο».



Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Κωνσταντίνου και την καριέρα του..
Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου είναι αμυντικός μέσος που έχει αγωνιστεί και σαν επιθετικός μέσος, αλλά και δεξί μπακ. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Κηφισιάς και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Πανερυθραϊκό. Το καλοκαίρι του 2006 καλείται στην Εθνική Νέων και παράλληλα μεταγράφεται στον Ατρόμητο Αθηνών. Με τη Μικτή Αθηνών κατακτά το πρωτάθλημα Ελλάδας το 2007, σκοράροντας στον τελικό. Τον Μάρτιο του 2007 ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς τον προωθεί στην πρώτη ομάδα και τον Ιανουάριο του 2008 πηγαίνει δανεικός στον Ατρόμητο Πειραιά. Το καλοκαίρι του 2008 τον αποκτά με δανεισμό ο Απόλλων και συμβάλλει στην άνοδο του 2010 στην Γ' Εθνική. Ο Απόλλων τον αποκτά αντί 12000 ευρώ, και κάνει μαζί του άλλες δύο ανόδους μέχρι την Σούπερ Λίγκα. Το καλοκαίρι του 2013 πηγαίνει στην Πεύκη στην καινούρια Γ' Εθνική, αλλά τον Γενάρη του 2014 του δίνεται ευκαιρία να παίξει στο εξωτερικό και δοκιμάζει στην γερμανική Μαλχόβερ, ομάδα 5ης κατηγορίας. Παίζει εκεί για ενάμισι χρόνο και το καλοκαίρι του 2015 γυρίζει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πιερικού.



3 σχόλια:

  1. "Έχει αγωνιστεί και ως επιθετικός μέσος"

    ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ ΤΙ ΛΕΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ποια αγωνιστική περίοδο θα τερματίσουμε 3οι ως 5οι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑΙ 5 ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!