ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΕΦΙ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

 Επιτυχία σημείωσε την Κυριακή το βράδυ ο ετήσιος χορός της μεγάλης οικογένειας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο κέντρο «ΘΕΑΜΑ» της Κατερίνης, παρουσία προσκεκλημένων και πολλών φίλων της μελανόλευκηςομάδας, από τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης του συλλόγου και βρέθηκε παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες στο ραντεβού.

  Το γλέντι και ο χορός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μέσα σε μια θερμή μα πάνω απ΄ όλα ΠΙΕΡΙΚΗ ατμόσφαιρα, ακολούθησε ένα μικρό διάλειμμα για την λαχειοφόρο αγορά που πρόσφερε πλούσια δώρα.


  Ο χορός είχε πλούσιο πρόγραμμα με λαϊκό, ποντιακό και δημοτικό τραγούδι, για να δώσει πραγματικό ξεφάντωμα η είσοδος του γνωστού καλλιτέχνη - τραγουδιστή Άγγελου Διονυσίου ο οποίος ξεσήκωσε το κέντρο με τα γνωστά σ΄ όλους του τραγούδια. 
  Την εκδήλωση επιμελήθηκε και παρουσίασε ο αθλητικογράφος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μπάμπης Πεϊδης, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους με τις ιδιότητές τους, τους παρευρισκόμενους που τίμησαν την εκδήλωση και κάλεσε στο βήμα για έναν χαιρετισμό τον δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη και τον πρόεδρο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ κ. Γιώτη Αθανασιάδη. 

Έγινε αναφορά της πορείας της ομάδας όπου αναφέρθηκαν στιγμές δόξας από την λαμπρή παρουσία και ιστορία της ομάδας μας, με ηχώ τον θαυμάσιο ύμνο μας για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Μας χάρισε στιγμές δόξας και θαυμασμού. Μας έδωσε το δικαίωμα να  δοξάζουμε και να  χαιρόμαστε τον ΠΙΕΡΙΚΟ, μας χάρισε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε και να πανηγυρίζουμε μαζί του. Αυτή η ομάδα που μεγάλωσε στην πόλη, στο νομό μας οικογένειες και γενιές έδωσε χαρές και συγκινήσεις και προσπαθεί εκ νέου να πρωταγωνιστήσει.
Η διοίκηση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ευχαριστεί θερμά όλους τους επίσημους προσκεκλημένους με τις ιδιότητές τους, τους παρευρισκομένους δημοτικούς άρχοντες, συμβούλουςτην ΕΠΣ Πιερίας, τους φίλους της ομάδαςτους παλαίμαχους του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, τους οργανωμένους συνδέσμους, τους συντελεστές, σύσσωμη τη ποδοσφαιρική ομάδα και το τεχνικό τιμ, σύλλογοι άλλων ομάδων, τα παιδιά που βρέθηκαν στο κέντρο, τους δημοσιογράφους – αθλητικογράφους, τους παράγοντες ομάδων, τους γονείς των αθλητών, τον συντονιστή της εκδήλωσης Μπάμπη Πεϊδη, τους ανθρώπους που στήριξαν και απουσίαζαν για διάφορους λόγους, τους χορηγούς και τις επιχειρήσεις της περιοχής που γενναιόδωρα πρόσφεραν δώρα και συνέβαλλαν στην επιτυχία της βραδιάς και φυσικά όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας και στη λαχειοφόρα αγορά. Η συνεισφορά αυτή έχει διπλό νόημα και αξία δεδομένης της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει την κοινωνία και τον αθλητισμό, αλλά φανερώνει και την αμέριστη αγάπη και ενδιαφέρον για την ομάδα της πόλης μας τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας. Σας ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους και τον καθένα ξεχωριστά. Σας ευχόμαστε Καλή Σαρακοστή.
                                                                        Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!