ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ!

Σαν βόμβα έσκασε πριν απο λίγο η απόφαση της διοίκησης του Πιερικού να απομακρύνουν με ομόφωνη απόφαση έπειτα απο έκτακτο γενικό συμβούλιο στα γραφεία του Ερασιτέχνη, τον μέχρι πρότινος προπονητή του Πιερικού, Γιώργο Καμπερίδη. H αιτία της απόφασης σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η διαφωνία φιλοσοφίας ανάμεσα στον ίδιο και ανθρώπους της διοίκησης.

Υπηρεσιακός προπονητής, μέχρι να αναλάβει νέος τεχνικός θα είναι ο γυμναστής Γιάννης Χατζηπουργάννης.

UPDTATE: Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ:
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Γεώργιο Καμπερίδη. Όλοι εμείς στον ΠΙΕΡΙΚΟ τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και επιτυχίες στην προσωπική και επαγγελματική του σταδιοδρομία.
Το Δ.Σ.
Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ


Πάντως, μόνο θετική μπορεί να πέρασε η ''εποχή Καμπερίδη'' αυτή τη σεζόν, καθώς απο τις 23 Νοεμβρίου που ανέλαβε, πραγματοποίησε 7 επίσημες νίκες, 7 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα (δεν μετράει η ήττα στο Αιγίνιο για το κύπελλο, καθώς η ομάδα προκρίθηκε).

www.pierikosnews.blogspot.com

15 σχόλια:

  1. Δεν είναι καλό σημάδι αυτό.
    Μέσα σε μια χρονιά ήδη έφυγαν 2 προπονητές.
    Ζαλίκας και Καμπερίδης τώρα.
    Κάτι δεν πάει καθόλου καλά φοβάμαι...
    Μακάρι ο Πιερικός να βρει τα πατήματα του.
    Το αξίζει από την ιστορία του.
    Πρέπει όμως να μπει και χρήμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τοσο καιρο μας λετε για το καλο κλιμα που υπαρχει στις ταξεις της ομαδας κτλ.
    Ρε Καμπεριδη φευγοντας παρε και τον Δαδακο μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα όλοι λέγανε ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα...
    Τι να πω κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό κλίμα μεταξύ παικτών μάλλον, συννάμα και με τις επισκέψεις σε σχολεία κλπ. οποιος ήταν στην Νεοκαισάρεια θα κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Κάμπε και τους ποδοσφαιριστές του.

    Όπως και να χει εμείς ευχόμαστε στον Γιώργο Καμπερίδη καλή συνέχεια και τον ευχαριστούμε θερμά για όσα πρόσφερε στην ομάδα, και ήταν πολλά αυτά!

    Αντίο κόουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά έχει η μοίρα των προπονητών έτσι είναι παγκοσμίως οι προπονητές φεύγουν ακόμη και αν έχουν θετικά αποτελέσματα έτσι ήρθε και σε μας όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα κάποιος πρέπει να φύγει και πάντα αυτός είναι ο προπονητής έτσι και ο ΠΑΟΚ πριν από λίγο έλυσε τη συνεργασία της με τον Τούντορ. Αυτά ΈΧΕΙ Η ΖΩΉ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα μάλωσε με τον Δαδάκο γιατί δεν έβαζε βασικό τον γιο του φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Καμπεριδης είναι δουλευταρας. Τον εκρηκτικό του χαρακτήρα τον ξέρουμε. Συχνά όμως "ρίχνει την καρδαρα με το γάλα" Εσύ προφανώς που αναφερεσαι στον Δαδακο πρέπει να είσαι πατέρας παίκτη που δεν παίζει, γιατί αλλιώς πρέπει να είσαι εμπαθής με το συγκεκριμένο παιδί μιας και ο συγκεκριμένος ενω τελειώνει το πρωτάθλημα είναι ζήτημα αν έπαιξε 30 λεπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και συ μάλλον θα είσαι συγγενής του γιατί οποιος ξέρει από ποδόσφαιρο και βλέπει ο συγκεκριμένος δεν θα έπρεπε να είναι στο ροστερ της ομάδας, όχι να παίζει κιόλας!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για πες μας ρε παλικάρι με ποια σύνθεση να παίζει ή ομάδα μιας και το παίζεις και κόουτς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για πες εσυ πως η ομαδα μαζεψε 10 σεντερ μπακ και μονο δυο φορ
    Φιλε με το ζορι δεν γινονται καριερες
    Για να κανει βιογραφικο ο Δαδακος η ομαδα εμεινε γυμνη μπροστα και το πληρωσε σε πολλους αγωνες.
    Ποσους και ποσους φορ απεριψε ο Δαδακος για να βρει χωρο ο μικρος.
    Κατι ηξερε το Κιτρος η Καισαρεια και ο Αιγινιακος που τον απεριψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να ξερεις καμπεριδη πως παντα παραμενεις πιερικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΑΔΑΚΟΥ? ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ. ΕΜΕΙΝΑΝ ΔΕΚΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ ΕΓΩ ΑΝΥΣΥΧΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το πρόβλημα στον Πιερικό, είναι το πρόβλημα στο ελληνικό ποδοσσφαιρο...( λεφτά). Εφόσον δεν υπάρχουν, πλάνο για 2,3 χρονιά με το 70% του ροστερ να αποτελείτε από παιδιά της Πιερίας και 30% παίκτες έμπειρους ώστε να μπορούν να στρίψουν το κομμάτι αυτό. Την αλήθεια στον κόσμο και από εκεί και πέρα προγραμματισμο ,οργάνωση, υπομονή και πάρα πολύ δουλειά από ανθρώπους που είναι ακόμη εραστές του ποδοσφαίρου και βάζουν το συμφέρων της ομάδας ποιο πάνω από το προσωπικό τούς συμφέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν το γνωριζω προσωπικα το Καμπεριδη , αλλα πιστευω οτι ειναι ο προπονητης που θα επρεπε να στηριχθει η διοικηση για πλανο 3 ετιας.Φαινεται γνωστης , εμπνεει σιγουρια αγαπαει την ομαδα και το στυλ του δειχνει οτι ελεγχει τα αποδυτηρια. Ακουστηκε για παρορμητικο χαρακτηρα που τελευταια στιγμη ριχνει το γαλα απο την καρδαρα αλλα επαναλαμβανω οτι τα θετικα στοιχεια ειναι πολλα περισοτερα. Το εργο του ειναι πετυχημενο η ομαδα επαιζε επιθετικο ποδοσφαιρο και με το ροστερ που παρελαβε πετυχε το βελτιστο. Η τριτη αλλαγη προπονητη σε μια σαιζον αποτελει αστοχια της διοικησης , παρολο αυτα η ζωη συνεχιζεται παμε για τη νικη την Κυριακή. ONLY PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!