Pre-game καφές και...αποστολή!

Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πιερικού για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Αχιλλέα της Νεοκαισάρειας. 


Όλα είναι έτοιμα, και η ψυχολογία στο φουλ για έναν αγώνα-πόλεμο που όπως είπαμε θα έχει χαρακτηριστικά τη δύναμη και το πάθος. Ο Πιερικός του Καμπερίδη μας έχει αποδείξει στο έπακρω ότι τα διαθέτει..

Αμέσως μετά το πρωινό χαλάρωμα, ο προπονητής Γιώργος Καμπερίδης έβγαλε την 20αδα της αποστολής του αγώνα. Απών θα είναι οι Γεωργίου, Παπατολίκας, Παπαδόπουλος, Τσιμίτρης, Δημηνάς.

Αντίθετα στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Φιρινίδης, Γκεβρέκης, Ανδρέου, Γιαλαμίδης, Ιορδανίδης, Τάχος, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Τροΐρης, Νταντίνης, Γούτσιος, Κωνσταντίνου, Χατζηδίμπας, Κώτσιας, Πέεφ, Καράμπελας, Τσιώλης, Αποστολίδης, Δαδάκος, Παναγιωτίδης. 

Στη συνέχεια ολόκληρη η ομάδα βρέθηκε για έναν pre game καφέ στο κεντρικό VENTO οπου υπήρξε κλίμα αγώνα και συζήτησεις επι αυτού. 

Αύριο το πρωί το πρόγραμμα έχει δείπνο στις 11:30 και στης 13:00 η αποστολή θα φτάσει στη Νεοκαισάρεια. Ο αγώνας ξεκινάει στις 15:00 με πολύ Κατερινιώτικο και Πιερικό φίλαθλο κόσμο να κάνει την μικρή αυτή απόσταση για να απολαύσει τον αγώνα και να υποστηρίξει την μεγαλύτερη ομάδα του νομού.. Τον ΠΙΕΡΙΚΟ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!