Τακτική - και γιορτή με τις ακαδημίες! (ΦΩΤΟ)

Σήμερα το απόγευμα το συγκρότημα του Πιερικού προπονήθηκε στο στάδιο, οπού πραγματοποίησε τακτική για τον Κυριακάτικο τοπικό ''ντέρμπι'' κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.
Ο Γ.Καμπερίδης ετοιμάζει σωστά με πολύ δουλειά την ομάδα, δοκιμάζει σχήματα, και με τις οδηγίες του στις δύο ακόμη προπονήσεις που έμειναν μέχρι τον Κυριακάτικο αγώνα, θα είναι έτοιμη.. για ένα ματς που θα έχει χαρακτηριστικά πάθους και δύναμης.

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΗΠΕΔΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 
 Τσικνοπέμπτη σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ βρέθηκε η ομάδα με όλο το ρόστερ μετά το τέλος της προπόνησης με τα τμήματα υποδομών της Ακαδημίας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στον αγωνιστικό χώρο του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης. Με ολομέλεια των τμημάτων ΜπαμπίνιΠροτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαιδικό, Παιδικό, με τους προπονητές των αντίστοιχων τμημάτων, τους εφόρους, τους υπεύθυνους και πλήθος γονέων πραγματοποιήθηκαν φιλικές αναμετρήσεις με τα αντίστοιχα τμήματα στο γήπεδο στη φυσική έδρα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.   
Οι μικροί λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι απολαμβάνοντας την ευκαιρία που τους δόθηκε να αγωνιστούν με τον ΠΙΕΡΙΚΟ, αλλά πάνω απ΄ όλα νίκησε «η χαρά» στα πρόσωπα των μικρών αθλητών η οποία ήταν απερίγραπτη.  
Μέσω της ευχαρίστησης και της διασκέδασης που προσφέρει στα παιδιά το ποδόσφαιρο τα τμήματα μας συμβάλουν στην ανάπτυξη και στην πρόοδό τους. 
Σκοπός και φιλοσοφία των ακαδημιών μας είναι η ποιοτική εκμάθηση των βασικών αρχών του ποδοσφαίρου μέσα από ένα σύγχρονο και μεθοδικό τρόπο προπόνησης αλλά και η διαμόρφωση ενός συστήματος αξιών με έννοιες όπως αυτοπειθαρχία, ευγενής άμιλλα, ήθος, ομαδικότητα και αυτοπεποίθηση. Περισσότερο απ΄ όλα αυτά όμως θέλουμε τα παιδιά μας να παίζουν, να διασκεδάζουν και να αθλούνται με ασφάλεια μακριά από μάστιγες της εποχής, ώστε να αποτελέσουμε ένα ακόμα σκαλοπάτι διαπαιδαγώγησης μετά την οικογένεια και το σχολείο. 
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ βασίζεται στις δόξες του από το παρελθόν και δουλεύει στο παρόν με το βλέμμα στο μέλλον. 
Η οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ευχαριστεί θερμά όλους για την πολύ όμορφη ζεστή φιλοξενία και εύχεται στους προπονητές καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους και στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές καλή πρόοδο στη σχολική τους ζωή και στον αθλητισμό. 
     




















                                                             Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!