Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Ανακοινώθηκε μετά την τελική προπόνηση η αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που θα ταξιδέψει την Τετάρτη 16/3/2016 για την Τσαριτσάνη για την 26η αγωνιστική. Η αποστολή θα γευματίσει στην Κατερίνη στις 11:00 και θα αναχωρήσει στις 11:45 το μεσημέρι από το γήπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για την Τσαριτσάνη. 


Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο προπονητής Νίκος Ζαλίκας συμμετέχουν οι: ΦιρινίδηςΠαπατολίκας, Ιορδανίδης, ΚουρούπηςΠαπουτσογιαννόπουλοςΚώτσιαςΠέεφ, Κωνσταντίνου, Παπαδόπουλος Σ., Νταντίνης, Ανδρέου, ΔαδάκοςΓιαλαμίδηςΤροϊρηςΤσιώλης, Καράμπελας, Κατσιαμήτας, Αποστολίδης, ΓούτσιοςΠαναγιωτίδηςΓκεβρέκης
                                                            Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

4 σχόλια:

  1. ΠΑΕΙ ΧΑΖΕΨΕ Ο ΖΑΛΙΚΑΣ. ΕΚΤΟΣ Ο ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ.ΤΑΧΟΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ.
    ΑΛΛΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ.

    ΑΗΔΙΕΣ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ζαλικα παιξε φουλ επιθεση για τη νικη, γιατι το χ δεν ειναι αποτυχια ειναι καταστροφη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ασε μας ρε φιλε παιζεις με μια ομαδα που και χ να της παρεις στην ισοβαθμια την ριχνεις παρε πρωτα το χ και αμα σε βγει περνεις και την νικη το γηπεδο της τσαριτσανης σε οποιον εχει παει ειναι πολυ ποιο χειροτερο απο το β δακ στο κλειστο δεν ειναι για ποδοσφαιρο αλλα για πατατες για αυτο δεν ειναι ευκολο οχι μονο το χ αλλα ποσο μαλλον η νικη οτι καλυτερο μπορει να κανει η ομαδα μας και χωρις τραυματισμους στο κολο γηπεδο αυτο που παιζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικα, σήμερα πάμε για το χ. Ή νίκη σιγουρευτεί την παραμονή, αλλά και ή ισοπαλία μας βολευει. Τώρα αν ακούσω τα περί Πιερικος είσαι και τα τοιαυτα, δεν ξέρεις τις δυνατότητες της ομάδας, που πάμε σε μια έδρα που καίγεται για βαθμούς και συ βάζεις μέσα ομάδα χωρίς σέντερ φορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!