Στο Ν.Κεραμίδι σήμερα ο Πιερικός!

Σήμερα η προετοιμασία του Πιερικού θα γίνει στο γήπεδο του Ν. Κεραμιδίου στις 14.30 και εκεί θα ξεκινήσει η τακτική για το παιχνίδι με τον Αχιλλέα.

Χθες μετείχε κανονικά στο πρόγραμμα ο αρχηγός Νίκος Ιορδανίδης που έβγαλε κανονικά όλη την προπόνηση και έδειξε ότι είναι πανέτοιμος για το Κυριακάτικο παιχνίδι
Αντίθετα δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Κατσιαμήτας που δέχθηκε την κόκκινη(δεύτερη κίτρινη) στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας και εν συνεχεία ακολούθηκε το ρεπό με αποτέλεσμα να μην προλάβει να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του.

Ο Πιερικός βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και αναμένεται την Κυριακή να επιστρέψει και πάλι στα νικηφόρα εκτός έδρας αποτελέσματα που θα φέρουν την ομάδα σε απόσταση ασφαλείας και στο γκρουπ των ισχυρών του ομίλου.

Εν τω μεταξύ όλα κυλούν με τον καλύτερο τρόπο ως αναφορά την επιστροφή των 6 βαθμών στην ομάδα του Πιερικού και είναι πλέον καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα το θέμα που όλα δείχνουν ότι θα διευθετηθεί ευνοϊκά και οι Κατερινιώτες θα πιάσουν τους 33 βαθμούς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!